Parerea ta afecteaza pe altii in cazul asta. Tu azi, maine altul si asa pas cu pas ajungem sa ne bagam picioarele ca maine nea Vasile nu mai vrea sa poarte masca ca a citit el pe net ca a scris unul ca virusul e pus cu un scop si nu se imbolanveste el samd...
Totusi asa putin respect pentru tine nu ai si tu, sa iti explici lucrurile pe care le auzi in loc sa le iei de bune? Sau greu cu logica?
Ai idee cati din ce care au murit si aveau alte boli puteau sa le duca inca 10-20 ani fara probleme?
Serios?
In primul rand, care economie?
Apoi, castiga mai mult daca nu mai platesc multime de chirii, de salarii, de taxe pentru angajati, de alte "acareturi" si fac totul on-line. Sau "de acasa".
Nu au interes sa se imbogateasca toti buticarii ci numai unul cu Amazon, unul cu Facebook (ca nu mai ai acces niciunde fara Facebook) altul in alt domeniu, si tot asa. Numarati pe degetele de la o mana.
Deci bossul de la Amazon si Facebook au inventat virusul ca sa le mearga mai bine treaba.
Si sigur Zuckerberg a negociat cu China despre virus.
Si ia zi, daca economia pica cine ii mai cumpara online lui amicul Jeff?
O iei pe ulei. Ti-am vazut raspunsurile.
Si inca ceva: nu e nevoie sa te iei de mine ca fiind nou. Cineva a umblat la contul meu si mi-a schimbat datele de logare. Nu mai pot intra pe cel vechi. Stiu ce esti tu pe acest site si cum te certi cu toti. Abtine-te!
Nu o iau pe ulei.
Vreau pur si simplu cand cineva debiteaza teorii ale conspiratiei ieftine sa le argumenteze si sa le explice logic.
Nu ca ala de mai sus, zice de iluminati si pleaca. Atat il duce capul.
Esti convins de ce zici, explici si argumentezi. Simplu. Nu cer mult.
Habar nu am cine esti si ce parere ai tu despre mine si nici nu ii pasa. Ai si tu ceva de zis, zi si argumenteaza logic.
Ha ha! Frumos contraargument la intrebarea despre imbogatirea lui Bezos daca oamenii nu mai cu ce sa ii cumpere produsele.
Dar probabil ca, si tu, si StefanDrg, prin raspunsurile despre entitati impotriva voastra, va ascundeti esecurile din trecut. Esecurile ca ati fost lenesi si nu ati realizat nimic pana acum. Nu e nimeni impotriva voastra. Nu va vrea nimeni raul neaparat (pot fi anumite persoane cunoscute voua care sa incerce sa va puna bete-n roate sau antisociali care omoara la intamplare, dar nici astia nu ajung departe, tot din cauza esecurilor lor.). Peste tot sunt o gramada de oameni dispusi sa isi ofere timpul liber pentru a le imbunatati viata celorlalti. Tot ce trebuie sa faceti e sa iesiti din pestera, sa invatati ceva util pentru societate si sa cautati oportunitati. Prin ura fata de bogati nu faceti nimic ca sa ajungeti si voi ca ei.
Pardon?!
Cred ca tu esti pacient de al lui Freud. Macar esti alfabetizat? Nu cred.
Vezi? Exact ce ziceam. Iti ascunzi incapacitatea de a reflecta asupra propriei conditii. Te simti atacat.
Ma doare-n coor ca ma crezi analfabet.
Am un prieten caruia zilele trecute i-au taiat piciorul si omul are 30 ani pentru ca avea osul rupt si tendoanele si fenunchiul si soldul si s-a infectat nu l-au primit la spital ca nu se faceu operatii l-au pus in ghips si l-au tinut asa si in urma cu cateva aile a ramas baiatul fara picior
Nici macar in cot nu ma doare ca tu ai fost abuzat si ai probleme. Eu am avut familie normala, viata normala.
Vrajeli, fake news ieftin. De cand ai apărut pe TPU numai rahaturi scrii. Nici nu ma mai chinui sa iti citesc mesajele.
Detaliaza si argumenteaza. Lucruri logice te rog valide si dovedibile. Altfel sterge ti răspunsul de mai sus.
Cu toti vom fii infectati, uni uni vor zbura spre ceruri in schimb alti vor mai sta pe pamant, corona iti da aripi sa zbori spre rai
Coronavirus este o tampenie iscodita de minti luciferice, si care se imprastie tot prin astfel de minti.
Pai sa imi arate mie cineva vreun om care sa nu fie predispus la vreo boala, la un virus; sau care sa nu aiba nici o bacterie in el. Asa ceva nu exista! In fiecare zi se imbolnavesc si mor oameni din multe motive.
In cazul coronavirus este la mijloc industria farmaceutica/medicala in care toti "conducatorii" lumii si/sau guvernelor sunt implicati. Pana si la noi:
https://www.capital.ro/......demie.html
Si Bill Gates, fondatorul Microsoft, ce cauta sa-si deschida un laborator farmaceutic?
https://www.zf.ro/......ma-4771217
Nu zic ca nu ar exista virusul; ca exista si sida, cancer, si alte boli mult mai grave. Exista coronavirus pentru ca chinezii vor ajunge sa se manace intre ei, si de asta manaca toate spurcaciunile din aer, de pe pamant si din ape.
Noi nu trebuie sa mancam spurcacviunile pamantului pentru ca sa ne ferim de boli.
In mod normal, poporul trebuie sa aiba ultimul cuvant, si nu oamenii corupti din conducerea statelor; nici oamenii bogati ai planetei.
Oamenii straini de Dumnezeu dau legi luciferice. Acestia, daca fac un bine poporului il fac la fel ca si stapanii de sclavi: le da de mancare doar ca sa aiba putere sa munceasca in continuare.
Lucrurile sunt ingaduite de Dumnezeu pentru ca profetiile biblice trebuie sa se implineasca. Cum altfel se vor revarsa pe pamant cele 7 urgii gata pregatite?
Cum o pot prelungi cand virusul asta EXISTA? Si se intampla sa moara oameni de la el, iar multi dintre aia care scapa scapa cu sechele nasoale? Stai sa vezi acusi distractie cand vor incepe sa aleaga ca la italieni cand a fost nasol, ca nu mai sunt locuri la TI - tu 35 de ani, sanatos, nefumator, la ventilator, tu. 65 de ani, diabet, obez, probleme cu inima - domnul fie cu tine! Mergi in pace acasa!
Pai asta e buba, ca nu e minor. Ar fi minor daca oamenii nu ar mai fi imbecili si ar respecta niste masuri de bun-simt. Pina la urma nu e vorba de pus masca cu circuit inchis in puii mei, nu trebuie' sa te imbraci in combinezon ca sa iesi din casa! Ia de-aici, uite cam asa fac unii sa para situatia actuala - https://www.youtube.com/watch?v=zHX-45LsJOM
Tot imbecil ai ramas si la 3000 cazuri pe zi si ATI blocat.
Cand sunt unii, vezi la @aninimg, care se teme ca ii pune Bil Gheits cip in cu.r ca sa se imbogateasca mai mult decat cu cipurile din PC uite ca sa ii convingi ca purtatea mastii e un efort minim fara urmari negativee deja ceva SF.
Am avut la un magazin o discutie cu o tanti care imi respira in ceafa si am rugat-o frumos fie sa puna masca corect fie sa ia distanta. Mi s-a parut ca incercam sa ii explic fizica nucleara nu ca trebuie sa isi puna o bucata de material pe nas. Chiar mi se parea ca e un proces pentru care avea nevoie de un curs de calificare.
croissant întreabă:
anonim_4396 întreabă: