Daca le pune un cip astora ca el care are doua valori, 0 sau 1, nimic mai mult, sigur ii face mai destepti.
M-am consultat cu mai multe persoane printre care si profesori de la facultate si ei au zis ca treaba asta ar putea dura 2-3 ani, intr-un fel ei considera ca oamenii sunt tinuti in casa pentru a micsora utilizarea resurselor limitate, pentru a prelungi utilizarea lor.Stiu ca pare sci-fi treaba, dar asteptam si vedem.
China a inceput "pandemia".
Cu un virus din familia Coronavirus, virusi inofensivi din familia carora avem multi dontre noi in organism.
L-a declarat periculos, mortal.
Apoi alte guverne - in lipsa de dovezi, au procedat la fel.
Oamenii nu nai mor de pneumonii, nici de gripa - stii cati morti fave gripa in fiecare an? - Pardon, facea. Acum mor de "Coronavirus".
Se fac testele si se gaseste virusul acela inofensiv care "la unii nici simptome sinoenaltii ii omoara"
Hai sa.fim seriosi.
Si Guvernele sunt manipulate, cum ar avea "curaj" sa se opuna spunand ca nu isi protejeaza populatia. Nici Trompeta nu stie ce face si trompetistii se dau mari si tari dar cand le cad zgarie norii se vede cat de tari sunt.
Si China... ce a avut de castigat?
Sa-ti povestesc sau urmaresti miscarile de piata? Oricum era in drum sa fie noua putere mondiala.
A folosit doar un accelerator.
Hai maintaie din asta cu Dumnezeul tau care ne-a facut sa ne bage in iad si sa ne omoare
Da, gripa facea in medie sunt 500.000 morti pe an. Si exista vaccin si exista si tratament si e mai putin contagioasa.
Covidul a facut deja 1.1 mil de victime si nu a trecut un an si nu exista vaccin si a mult mai contagios.
Deci ce ca.cat ai vrut sa zici cu raspunsul asta in afara de nimic?
Nu uita ca de cand coronavirul, n-au mai murit de gripa. Nici de alte boli care li se asuma "coronavirusului" - dar bolnavii sunt neglijati si centrele de sanatate goale si spitalele aproape goale. Cum sa nu moara oamenii?
Eu ce am vrut sa zic este ca fiecare cu ideea lui, tu esti unul din multimea manipulata.
Faptul ca tu crezi toata povestea asta si eu nu, nu este decat fructul libertatii de gandire pe care o avem - si de exprimare, pe care inca o avem.
Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic faptul ca opiniabta e diferita
De unde stii ca nu a mai murit nimeni de gripa?
Si chiar daca nu a murit lucrurile sunt destul de clare de ce... lumea are mult mai multa grija de igiena, exista distantare sociala si sezonul de gripa abia incepe. Asa ca argumentul tau e NULL. Ca sa nu mai zis ca exista vaccin pentru gripa.
Spitalele sunt goale? Serios? De aia nu mai sunt locuri prin spitale?
"Faptul ca tu crezi toata povestea asta si eu nu, nu este decat fructul libertatii de gandire pe care o avem"
Faptul ca tu nu crezi e rezultatul unei imbecilitati crunte nu a fructului libertatii.
Atat de mult te costa daca cineva nu gandeste ca tine?
In care spitale nu sunt locuri?
Distractie placuta in continuare cu nervii pe care ti-i faci
Eu unul nu mai continuu discutia, am propria mea opinie si gata
"Atat de mult te costa daca cineva nu gandeste ca tine"
Pe unii ar putea sa ii coste viata daca gandesc ca tine.
Tatal meu are diabet de 20 ani, daca as fi imbecil ca tine si m-ar durea in plua de covid asa cum faci tu as putea sa il omor.
Deci da imbeciluile, ma poate costa viata mea sau a familiei mele daca as gandi ca un cretin ca tine.
PS Daca te intrebi de ce te jignesc, sau se intreaba vreun moderator de ce jignesc e pentru ca in perioada asta oamenii ca tine, acesti antibotnitari care se cred inteligenti si liber, nu merita respectul societatii, merita aratati cu degetul izolati de societate si trebuie scoasa in evidenta imbecilitatea lor sa ne putem feri de ei ca sa putem tine in control virusul.
Deci daca covid e mult mai contagios si nu exista vaccin, deci se infecteaza mult mai multi, iar in 8 luni a omorat cat gripa in 3 luni (sezon) inseamna per a contrario ca gripa e mult mai grava?
In 8 luni in conditii de izolare, inchidere de granite și masuri destul de drastice de igiena, distantare si protectie a omorat mai mult decat dublu decât gripa intr-un an, gripa de care nu se fereste activ nimeni.
Eu inteleg mereu ca bati sa ma contrazici, de aia am si obosit sa intru in polemici cu tine si nici nu îți mai raspund uneori, dar aici ai rastalmacit ideea prea rau.
Pai tot o iei aiurea, ca sezonul de gripa dureaza 3 luni
cati oameni se infecteaza anual de gripa si cati s-au infectat cu covid?
si cum nu se fereste nimeni de gripa daca unii chiar se vaccineaza
si mai ales, de gripa de ce nu te feresti, daca i-o dai vreunui diabetic
Mnu. sezonul de gripa incepe prin octombrie si dureaza pana in may. Si asta in emisfera nordica, pentru ca in sud sezonul de gripa e pe dos... deci mai mereu e sezon de gripa in lume. Si anual se vaccineaza, sau ma rog se produc, pana in 200 mil de vaccinuri din 7 miliarde de oameni.
Chiar nu pot pricepe de ce tii cu tot dinadinsul cu covidul, dar nu mai incerc sa intleg, pur si simplu iti voi ignora intrebarile
o tin fiindca esti singurul atat de turbat si care jigneste pe toata lumea pe aici pe tampenia asta si toate discutiile in care vorbesti despre asta ajung la recomandate
si adevarul ca vrei, ca nu vrei, asta e, e ceva mai naspa ca gripa dar nu justifica nimic din ce se intampla acum
1.1 milioane de morti intr-o lume blocata in care 7 miliarde oameni iau masuri de preventie justitica ce se intampla.
Pai dumnezeii planetei ne-au zis ca cea mai buna estimare e ca s-au infectat vreo 800 de milioane, tot ei ne zic ca de gripa se infecteaza 900-1miliard.
daca 1 milion justifica, 500 de mii de ce n-ar justifica jumate din inchiderea totala atunci? sau jumate din ce se intampla acum gen
Stii bine care e diferenta intre milionul asta si aia 500mii da e mai interesant sa fi Gica contra
Care e diferenta? restrictiile? pai daca s-au infectat cam tot atatia?
sa nu mai zic ca in Bucuresti daca inmultesti cel putin cu 7-8 numarul ala de 25k ajungi la vreo 200k infectati si 400de morti. in ianuarie 2019 au murit cu vreo 600 de oameni mai mult decat in celelalte luni ianuarie de pana atunci, ce pandemie a lovit bucurestiu atunci?
Da restrictiile. cu atatea si atatea restrictii au murit de 2 ori mai multi oameni decat la gripa.
Da vaccinul. Cei 500k care mor anual de gripa au un vaccin la dispozitie, daca il faceau poate nu mai mureau.
In niciun sezon de gripa eu nu am auzit vreodata ca sectiile de ATI nu mai au locuri...
Astea sunt diferentele...
Pai s-au infectat cam la fel de multi cu tot cu restrictii, deci?
si vaccinul de gripa stim toti cat e de eficient, sunt ani in care nu ii e nimerita mutatia si abia acopera o tulpina
"Pai s-au infectat cam la fel de multi cu tot cu restrictii, deci?"
Bun, in sfarsit putem incheia discutia, ca ai ajuns si tu la concluzia ca e mult mai contagios decat gripa.
Pai am zis ca e mai contagios, nu mult mai letal, deci restrictiile iesite din comun, mai mult decat masca si, sa zicem, distanta, n-au niciun rost
Extrem de mult rost.
Omului daca nu ii pui restrictii nu se protejeaza. Uita-te la tine, daca nu erau restrictii de durea in plua de aglomeratii
Pai chiar ma durea ca oricum nu mergeam in aglomeratii
deci care e rostul daca se infecteaza cu toate ca se protejeaza? ca nu mai merge la restaurant unde-s 10 oameni la distanta dar merge cu autobuzul unde sunt 30 in 10 metri?
Serios ca te credeam mai inteligent putin...
da nu mai e cazul dupa ultimele raspunsuri.
O să se termine, când se va lansa un vaccin în europa, până atunci., Un infectat se vindecă altul se infectează și totodată probabil moare depinde de ce complicații mai are respectivul. Da virusul există. Alții spun că sunt bazaconii. Dar cine ar vrea să testeze dacă el există? Eu unul nu.
După ce vor rămâne 3% din populația globului am vazut eu un film in care explica tot
filmul se cheama
3%
croissant întreabă:
anonim_4396 întreabă: