| nukeyly a întrebat:

Care este tratamentul pentru covid acasa in momentul de fata_10 ianuarie 2021_, dat de medici, din ce aud(tratament stas nu exista) pare sa fie doar paracetamol, vitamine eventual un pansament gastric, asta pentru cazurile neintubate.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Vitaminele degeaba le iei. Asta e valabil în general.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Azi este 9 ianuarie, maine este 10 ianuarie

| StrongHeart a răspuns:

Daca te simti rau,stai in casa,eviti frigul,iei calciu,magneziu, zinc, vitamina d, vitamina d3, ceaiuri si spui macar cate o rugaciune dimineata si seara.
Aa, am uitat sa zic evitarea spalarii pe creier prin urmarirea stirilor si a scandalurilor pe tema covid de la tv sau de pe net.

| InOrOut a răspuns:

Eu iau teraflu extra.

| InOrOut a răspuns (pentru doctorandus):

Eu parca dupa vitamina C de 1000mg am simtit ceva dar nu se compara cu un paracetamol.

| doctorandus a răspuns (pentru InOrOut):

Teraflu este paracetamol plus fenilefrina.

| NoName75 a răspuns:

Este fix că tratamentul pentru gripă