Nu il exclude nimeni. Initial nu au fost suficiente dovezi pentru eficienta lui in cazul oamenilor de peste 55 de ani dar deja vad ca au venit rezultatele si in majoritatea tarilor s-a trecut si la vaccinarea celor de 55 plus cu acest ser.
Cat despre reactii, sunt normale. Spre deosebire de pfizer/moderna, vaccinul AstraZeneca este un vaccin clasic asa ca efectele sunt cele clasice, adica in cele mai multe cazuri febra in prima zi si poate a doua sau durere/iritate la locul injectiei.
Initial eficienta AZ era pe la 60% dupa studiile lor, dar in UK, unde au administrat cel mai multe doze eficienta e pe la 70. In plus, vaccinul reduce incidenta cazurilor grave de covid cu peste 95%. Cu alte cuvinte ai 70% sanse sa nu te infectezi iar daca te infectezi ai undeva la 95% sanse sa faci o forma usoara gen o raceala clasica sau chiar sa fii asimptomatic.
Intrebarea mea ramane valida, ce tari il exclud?
Comentarii precum cel dat de tine dau dovada ca nu ai un raspuns, altfel imi spuneai, iti impuneai punctul de vedere si eu taceam.
Din nou, daca faci o cautare pe google vei gasi stirile. Mai relaxeaza te si fii mai umil!
Si daca e asa simplu totusi refuri sa spui care sunt tarile.
Aaaa si sa nu imi zici de Danemarca si Austria conform link urilor lasate mai sus de Nilsoon alt dezinformator de profesie. Pentru ca acolo scrie clar ca e vorba de un lot de vaccinuri si de suspendarea vaccinarii cu AstraZeneca si nu excluderea.
Deci intrebarea e valida in contiuare. Ce tari au exclus? Repet exclus, nu oprit temporar vaccinarea cu un lot pana vor trage concluzii
Dezinformator...e doar unul care mi se pare de profesie... si are si o pasiune.
Ce urmeaza sa spui? Ca bill gates e doctor?
Oaiaserioasa pardon suntserios are nevoie de mai mult timp ca sa proceseze informatiile.
Da-i si lui linkul sa nu moara prost:
https://www.digi24.ro/......ca-1466358
Firefly întreabă: