| AlexDorinel a întrebat:

Ce parere aveti despre asta cu martisoarele(despre faptul ca e permis) in scoli?

Eu cred ca si daca era interzis, foarte putini respectau...

Voi credeti ca se poate infecta un copil daca mananca o ciocolata pe care a pus mana un alt copil infectat?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
11 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

E ok, mărțișoarele de obicei sunt ambalate, dacă copiii se dezinfecteaza e ok.
Tot ce e posibil, sunt șanse sa se infecteze dacă cel infectat a pus mâna. Sunt unii care stau in casa cu persoane infectate și nu au și altii care nici nu știu de unde au luat virusul. Orice e posibil.

| danaieladaniela a răspuns:

Ce parere sa am, mi se pare o prostie.
Suntem in plina pandemie, deci ar fi trebuit sa interzica....indiferent de reguli lumea nu va respecta nimic.
Si da, se poate infecta.

| Mirel4412 a răspuns:

Te poti infecta de oriunde, plus ca masca a fost scoasa la orele de sport, asa ca virusul are cale libera la fotbal

Răspuns utilizator avertizat
| IepuroiGhidusiu a răspuns:

Cam simpare sa dai cadouri la necunoscuti

| darrio2007 a răspuns:

Ce treaba are martisorul cu ciocolata? Stii ce este un martisor?

| AndrElle a răspuns:

La cadouri te referi. Exista dezinfectant, doar nu desface ciocolata cel pe care i-o da.

| Adrian5575 a răspuns:

La magazin sunt sanse mult mai mari sa se infecteze, pentru ca acele produse sunt atinse de o gramada de oameni. Din punctul meu de vedere, nu ajuta cu nimic daca renuntam la aceasta traditie.
Sunt unii oameni care atunci cand cumpara paine, trebuie sa le atinga pe toate ca sa vada care e mai proaspata.

Răspuns utilizator avertizat
| Mirel4412 a răspuns (pentru AlexDorinel):

De cand la sport nu mai facem cu masca, si facem sportul.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles, despre ce vorbesti cand spui "despre asta cu martisoarele"?
De ce se permite purtatul martisoarelor la scoala?
Fiindca este o traditie de sute de ani, care nu afecteaza pe nimeni in nici un fel, dar simbolizeaza venirea primaverii samd.