| Nikcoletta a întrebat:

Cei care ați avut covid ce simptome ați avut? Eu am tuşit timp de 10 zile, am vazut ca respir mai greu şi imi fac griji. Nu cred ca e normal.
La voi cum a fost şi cat au durat simptomele?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
7 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Eu nu am tusit deloc dar m-am simtit foarte racita si pe zi ce trecea ma simteam mai lipsita de putere pana cand temperatura mi-a urcat la 39 si atunci am facut testul si am iesit pozitiva.Am ramas acasa pentru doua saptamini primele 4 zile au fost foarte grele deoarece in viata mea nu m-am mai simtit asa de lipsita de putere.Si sa ma duc la toaleta necesita un efort mare.Dar medicul de familie mi-a prescris ce sa administrez si incetul cu incetul si cu sprijinul moral si nu numai al familiei m-am vindecat.La inceput nici pofta de mincare nu am avut deloc. Febra mi-a trecut in a patra zi.

| Lukasssz a răspuns:

Sunt vaccinat si am fost asintomatic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine a început cu durere în gât, urmat de febră ușoară, apoi pierdere gust și miros. Durerea în gat a ținut vreo 2 zile, febra câteva ore, apoi mirosul și gustul care a dispărut complet și nu a revenit în totalitate nici după 8 luni. Încă se simte ca am trecut prin covid.

| Endita4689 a răspuns:

M-am vaccinat pe 27 ianuarie, rapelul l-am făcut pe 17 februarie.
Pe 20 septembrie am răcit, nu am avut gust și miros o săptămână.
Atunci nu m-am testat.
Peste 14 zile m-am testat, mi-a ieșit negativ testul Covid.
Bănuiesc că ar fi putut fi Covid.
Dar am avut vaccinul făcut.
A fost o răceala ușoară.

| andreea2346 a răspuns:

Buna,nu sunt vaccinata, inca sunt in carantina.
Am avut forma mai normala ca sa zic asa.
Am avut febra 39, 38, 37. am avut greturi, a disparut mirosul si putin din gust.
si am avut ameteli
cam atat in cazul meu.

| Czechoslovakia a răspuns:

Nas infundat, fara gust si miros. in 3 zile mi-a trecut raceala, scuze covidul.

| Mariaa2201 a răspuns:

Incep prin a spune ca sunt vaccinata, deci am avut o forma mai usoara. In primele 2 zile am avut nasul infundat, dureri insistente de cap iar a 3 a zi mi-am pierdut gustul si mirosul, care inca se refac greu. In schimb, iubitul meu care nu e vaccinat a avut alte simptome pe langa ca a ramas fara gust si miros. A avut dureri musculare, febra, tuse insistenta. Insa daca am luat tratament prescris de medic, am trecut amandoi mai usor peste.