| RAY a întrebat:

Credeti ca a merge la sala dimineata este un risc sa primesti covid 19? sfaturi cum sa ma protejez

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

La sala e cam riscant ca nu poti purta masaca cand alergi sau faci bicla, e risc in orice parte a zilei daca e aglomeratie. Nu te juca! Fi fff atent. Ca nici ceilalti nu poarta masca daca fac efort mai sustinut. Cel putin asa cred.

| Pantagruel a răspuns:

Pfff... Clar! Eu m-am inchis in casa de 17 saptamani. Am pus folie de aluminium la geamuri si am inchis usa cu doua chei.
Nu fa nimc, nu respira! Sa nu cumva sa ajungi printre aia aproape 1% "infectati".

| RAY explică (pentru Mosotti):

Daca voi purtq masca, manusi, dezinfecta aparatul.la care lucrea plus distantarea de 2 metri?

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Masca..cand faci cardio intens?! Daca porti masca si stai la 2 m, da, atunci e okey, dar la sala e mai greu de respectat, plus ca si masca aia nu e etansa 100 %, si e de ajuns sa nu poarte unu masca.

Daca e asa de ce doar 1%. sunt infectati, trebuie sa fie undeva la 50 %, cei care lucreaza intr o fabrica de exemplu sau cele care servesc ar trebui sa super infectate

Pai la sala nu e tot una, acolo faci efort! Nu stiu daca poti purta masca cand alergi cu 10 Km/h de sufli ca dracii uneori! Te sufoci dracu. La fabrica esti lejer cat de cat. Sunt putini infectati ca se mai respecta cu masca si distantarea.

Daca bag 300 de calori pe ora e ok, la mers 250 calori, dar nu am wc, masinilie trec si pe rosu, plus ca nu stii cand ploaua vine frigul, vreau doar cardio si culturism, sa am un deficit de 1000 calori, eu manc doar 4 ore pe zi, la ora 6 si la 10 apoi nimic

Lasa ca si eu mananc tot de cam doua ori. Eu de aia faceam sport acasa sau la sala, ca nu am nimic afara, macar acasa am si wc si tot. Cu 1000 deficit dai jos 4 kile lunar, e f bine asa.