Exact asta fac ăștia religioși. Tactica suprema e sa dai un răspuns parțial adevărat și sa pretinzi ca e adevărul suprem.
Da, medicamentele îți slăbesc sistemul imunitar (dacă le iei mereu pentru orice rahat) și da, africanii au sistemul imunitar mai bine dezvoltat decât al nostru, dar de la astea pana la faptul ca le e mai bine fără vaccin, e cale lunga. (și ma refer la vaccin în general, nu la vaccin împotriva covid)
Africanii mor cu 60% mai des și mai repede decât europenii, faptul ca procentul ar fi fost 80 dacă nu ar fi avut un sistem imunitar mai bun, nu îți demonstrează ca le e mai bine fără vaccin.
Procentele sunt de la mine, nu am avut chef sa caut, dar am vrut sa îți arat ca e stupid rău când zici la început un adevăr și la sfârșit o minciuna sau o chestie pe care ai născocit-o tu și te aștepți ca lumea sa creadă ca toată propoziția e adevărată.
Stai putin asa, conform lui darwin, exista selectie naturala, sexuala mai ales la popoarele din africa, care nu au avut contacte cu medicamentele, cum naiba specia umana e cea mai sensibila daca am evoluat ca si restul animalelor, africani trebiau sa fie superiori tuturor popoare in ceea ce priveste imunitatea
La ce te referi prin întrebarea asta? Ne întrebi dacă considerăm ca va muri un continent intreg?
anonim_4396 întreabă: