Nu obligatorie dar ar trebui ca toti sa o accepte cinstienti fiind ca le va fi utila, vor avea sanse mai bune in lupta cu virusul care in unele cazuri este necrutator.S-a facut prea multa propaganda contra si asta nu a dus la nimic bun
Doar de dragul de a enerva niște oameni, o să zic DA.
P.S. Se poate face o dezbatere amplă pe această temă, cu argumente foarte bune de ambele părți. Din păcate, majoritatea care sunt contra-vaccin abia sunt în stare să scrie, de venit cu argumente bune nu se prea pune problema.
Nu, nu ar trebui
Fiecare om are propriul creier si poate decide singur ce e mai bine pentru el.
Mi se pare o prostie sa te arat cu degetul ca nu ai vaccin si sa nu poti intra la mall sau undeva sa-ti iei mancare din motivul asta.
Eu zic că da, lumea ar trebui să se vaccineze deoarece este eficient împotriva virusului Sars-Cov-2 (nu știu dacă am scris corect). Nu asculta toți analfabeții de pe Facebook care zic: "numa vacinez an veci. ieste serul satan". VACCINEAZĂ-TE!
Oricum e relativ obligatorie, avand in vedere privilegiile pe care le are un vaccinat fata de o persoana nevaccinată. In final cel nevaccinat se va vaccina. Exemplu propriu : la mine in familie numai eu si tata ne - am vaccinat de buna voie. Mama si frate-miu erau impotriva. Nu au mai putut merge la mall? Sunt vaccinați de vineri.
Cred ca orice este obligatoriu nu este prea placut, cu atat mai putin un act medical obligatoriu.
Indiferent de rezultatul final, eu cred ca fiecare om are dreptul sa ia propria decizie.
Daca sa zicem ca moare jumatate din populatie pentru ca nu e vaccinata, dar si-a asumat asta, atunci cu ce drept vrei sa il obligi?
Alt aspect ar fi ca odata facut obligatoriu vaccinul, peste 10 ani te poate obliga cam la orice.
Sau cum scrie cineva mai sus:
"numa vacinez an veci. ieste serul satan".
... la acea persoana care atat stie si asa se poate exprima, i-ai dat tu mancare si haine? L-ai incalzit iarna?
Cu ce drept vrei sa-l obligi sa se vaccineze? Pentru ca e analfabet?
Categorig, resping obligativitatea!
Mă amuz, atât. Chiar primisem niște reacții drăguțele la acel răspuns, dar au fost șterse din păcate Există o anumită categorie de oameni care s-ar enerva la așa ceva, iar acea categorie mă amuză. Un om cu creier, fie că e de acord cu vaccinarea obligatorie, fie că nu, nu se va enerva doar pentru că o străină de pe net zice că e de acord.
Străin sau cunoscut, este vorba de un om până la urmă, cu o gândire foarte bolnavă, iar pe mine acest lucru nu mă enervează, ci mai mult mă întristează.
La referendumul pentru familie, când lumea distribuia minciuni pe rețele ca să descurajeze votul, spuneai că uneori minciuna e necesară.
Cum ar fi ca vaccinurile să facă mai mult rău și să ajungi chiar tu o victimă a minciunii? Ar mai fi amuzant?
https://rumble.com/vp4onr-decese-subite-de-sportivi-din-intreaga-lume.html
anonim_4396 întreabă: