În conformitate cu dispozițiile legale în vigoare anunțate în mass media de către doctorul Arahat: cu geamurile deschise, cu masca pe figură, cu distanțare fizică, etc.
... măsii!
Pai da tataie eu incep mai pe seara ca nu sunt gaina ca matale sa incep acum
Nimic. Ma mai uit la vreo 2-3 intrebari pe TPU, ma pun sa mananc de seara si ma bag la un film doua.
Aaam înțeles, măi copile, tu vei începe să petreci nicicum, doar mai pe seară. Petrecere plăcută și an nou fericit, covid ușor.
La fel ca si in ultimii 3 ani, adica acasa la un gratar si ceva tarie alaturi de familie.
Ah da, poate mai bag si un film sau ceva in caz de ma plictisesc...
Grătarul unde îl faci? Pe balcon? În bunul stil românesc?
Bine că nu am inceput sa beau că ma spărgeam de râs ) e interesant cum o persoana cu puteri supranaturale a ieșit userul anului trecut. poate vindeca lumea și de covid acest om căruia i se spunea omul care trece prin zid
Poate ne face ceva cu puterea gândului.mie îmi era simpatic nu aveam treabă cu el până să nu scoată o inepție mai mare ca el ..nu reușesc medicii acreditați sa vindece in ani de zile o depresie și o vindeca el.
Asta cu zidul a fost buna
Offtopic: După ce am citit răspunsurile, mă prăpădeam de râs aici cu nenea Adrian
Ontopic: La masă cu rudele, sănătoși toți, fericiți și la tărie
Ca pana acum, de ani buni revelionele le petrec pe tratament depresiv alcool si tigari