| FreddieM a întrebat:

Dacă sunteti vaccinat și trebuie sa vizitati niște prieteni, va aduce confort ideea sau va simțiți mai în,, siguranta'' știind ca si ei sunt vaccinati la randul lor?
Cheers

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
15 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| Apokales a răspuns:

Normal ca da, stiu ca este mai responsabil, chiar daca ideea de a vizita pe cineva in perioada asta nu releva ca iti asumi responsabilitatea. Plus ca ma apropie de el mai mult stiind ca am o valoarea comuna cu el.

| Pnin a răspuns:

Evident.

| FreddieM explică:

Ești vaccinat?

suntserios
| suntserios a răspuns:

E statistica destul de clara pana acum ca sansele ca vaccinatii sa isi dea intre ei virusul e suficient de mica

| danbnz a răspuns (pentru suntserios):

Arata-mi si mie statistica aia.

| danbnz a răspuns:

Nu.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru danbnz):

Uite una

https://www1.nyc.gov/......082321.pdf

Tine cont ca rata de vaccinare in NY e aproape 70%

| Frank51 a răspuns:

Nu, deoarece sunt în categoria de vârstă în care șansele să mor sunt deja extrem de mici, dacă mă aflam în altă categorie cu siguranță.

Am citit... nu m-a convins cu nimic, cifre seci NY.
M-ar fi interesat pe Romania.
E o discutie lunga si nu vreau sa intru in polemica pe tema asta.
La cata manipulare se face pe cifre nu mai stii pe cine sa crezi.

suntserios

Eu: exista statistici
Tu: arata si mie statisticile
Eu: uite aici.
Tu: numere seci.

Auzi, tu stii ce e aia o statistica?

| Amimanera a răspuns:

Deloc.
Am prieteni vaccinati si infectati.
Se duc la munca, la cumparaturi, si oriunde au chef.

Mi-ai aratat o statistica made in USA, pe un singur oras, NY, facuta de guvern (!).
Ce legatura are asta cu ce se intampla in Romania?
Din punctul meu de vedere sunt prea multe variabile ca statistica aia sa fie valabila world wide.

suntserios

Ce bre, virusul si vaccinul functioneaza altfel in Romania sau cum?

| RAY a răspuns:

Nu, ca nu exista prieteni doar ipocriți, dar daca știu ca vânzătoarea e vaccinata ma simt in siguranța sau oameni din jurul meu