| mariuschakra12 a întrebat:

Dacă un membru al familiei tale are covid dar tu nu ai și nici nu iei că ai alimentație corectă poți să ieși din casă adică nu te carantineaza?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
10 răspunsuri:
| Scotocell a răspuns:

Din câte știu, trebuie să te anunțe dacă stai și tu carantinat sau nu, dar cel mai bine zic să suni la Poliția Locală de la ține din oraș și pur și simplu întrebi, nu au ce să îți facă decât să îți răspundă la întrebare. Succes!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca esti vaccinat nu ai obligatia de a sta in carantina daca nu esti pozitiv.

Daca nu esti vaccinat te carantinezi si tu.

Esti amuzant la partea cu alimentatia. De parca ii pasa virusului ce rahat mananci tu.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru mariuschakra12):

Nu pare ca am.
Esti si mai amuzant acum.

| Mosotti a răspuns:

Si daca ai alimentatie corecta poti sa iei, nu are treaba una cu alta neaparat.

Răspuns utilizator avertizat
| goguPatent a răspuns:

Sa suni la aia la dsp sa le zici ca tu nu faci carantina ca ai mancat salata azi. Ahahaha

| Celcestietot a răspuns:

Bineinteles, pentru ca se presupune ca nu stai in aceeasi camera cu cei atinsi de virus, si nici ca ai intrat in contact cu acestia.

| CIaudiu a răspuns:

Imi poti arata un document oficial prin care se atesta faptul ca cu ajutorul unei alimentatii corecte poti preveni contractarea virusului Sars-Cov-2 chiar si daca acesta se afla in propia casa la o alta persoana? Ca vad ca asta indrugi tu acolo.

| Emma30555 a răspuns:

Nu poti iesi fiindca s-ar putea să fi purtător si s-ar putea ca în câteva zile sa devi si tu pozitiv. E bine ca mănânci sănătos dar un virus tot poti sa ii iei. Conform legii nu ai voie sa iesi