| SingleForOne a întrebat:

Dacă vaccinul pentru coronavirus va fi oferit populatiei, in grupe diferite, conform site-ului guvernamental român pentru vaccinul covid, mai întâi se va observa efectele primare și secundare ale primei grupe și experții vor avea anumite concluzii și așteptări pentru ce s-ar întâmpla grupei următoare și în particular unor anumite persoane cu dificultăți de sănătate? Sau se merge pe ideea "Hai că am terminat cu personalul medical și social, alții la rând"?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| goguPatent a răspuns:

Nu se vaccineaza pe grupe sociale pentru a observa efectele adverse. Asta s-a facut in cele 8 luni in care vaccinul a fost testat.

E oferit pe grupe din mai multe motive. Unul, ca nu ar exista acum atatea doze incat sa se vaccineze toata lumea, asa ca sunt prioritari cei care au sanse mai mari sa se imbolnaveasca, adidca medicii si cei care au sanse mai mari sa faca complicatii adica batranii

21 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Daca vaccinul ar fi fost un pericol pentru cei cu sanatate precara nu ar mai fi fost lansat pe piata. Logica mea fundamentala mediocra imi spune ca nu exista nici-un motiv pentru care sa ne fie teama de vaccin. Am ramas uimit cand am vazut oameni scoliti, cu minte, care vin cu teorii precum iti scade imunitatea, sau te lasa nefertil laughing Atunci mi-am dat seama ca exista oameni scoliti prosti.

| FlorentinaM20 a răspuns:

Teoretic este alegerea fiecărui dacă alege sa se vaccineze sau nu dar Practic nu vei mai avea acces la multe cum deja sunt multe companii care fără vaccin nu mai poți călători. Atunci dacă totuși nu este un pericol acest vaccin de ce devine oricum obligatoriu pentru existența umană?

| goguPatent a răspuns (pentru FlorentinaM20):

In primul rand nu devine obligatoriu pentru nimeni, in al doilea rand daca ar deveni tocmai de ar fi, ca nu este un pericol fix cum zici tu.

| FlorentinaM20 a răspuns (pentru goguPatent):

Într-un interviu acordat luni rețelei australiene Nine, Joyce a spus că Qantas se uită la modalități de a-și schimba termenii și condițiile pentru pasagerii internaționali, deoarece industria, care a fost puternic afectată de restricțiile de călătorie, analizează modalitățile de a merge mai departe.

"Vom solicita oamenilor să se vaccineze înainte de a putea urca în aeronavă... pentru pasagerii internaționali care ies și pentru oamenii care părăsesc țara credem că este o necesitate", a declarat el.
De la necesitatea la obligatoriu e un termen mai drăguț și acceptabil pentru creierul uman.

Ai dreptate dacă vrei sa nu mai călătorești nu poate deveni obligatoriu dar ce te faci dacă și companiile vor cere asta la locurile de munca?

| Hsheheyehve a răspuns:

Acest vaccin este un experiment
Eu nu ma voi vaccina cu un vaccin care a fost gata în mai puțin de 1 an
Poate a trecut prin toate fazele de testare dar nu a trecut timpul necesar
Sa se vaccineaza cine vrea
Dar eu zic că guvernanții ar trebui să zică adevărul despre acest vaccin, populația are dreptul să știe adevărul

| Frank51 a răspuns:

Vorbesti de oi, si apoi spui exact acelasi argument pe care il spune toata lumea, ca nu a fost testat suficient blalba. Nu stiu cine este oaie aici.

Aia e. Esti anti vaccin te adaptezi. Nu zbori, iti cauti al loc de munca. Suporti consecintele propriilor decizii, asa cum toti suportam consecintele propriilor noastre decizii.

Nici permis de conducere nu te obliga nimeni sa ai, dar asta nu inseamna ca poti conduce masina fara.

| goguPatent a răspuns:

Ba chiar ai nevoie de facultate de medicina si chiar de specializari in edpidemiologie sa iti dai cu parerea. Facultatea facuta pe Facebook nu te califica sa iti dai cu parerea despre un vaccin sa stii.

"Dar eu zic că guvernanții ar trebui să zică adevărul despre acest vaccin, populația are dreptul să știe adevărul"

Si care e adevarul? Cum ai avut acces la el? Ca pare ca stii niste chestii secrete.

Exagerezi cu un exemplu de genu asta deși sunt convinsă ca sunt mulți care conduc și fără permis deci doar ca ai permisul nu înseamnă ca știi neaparat sa conduci am cunoștințe cu permis și îl țin in portofel și cunoștințe fără și conduc fără grija.Suporți consecințele mulțimi și nu propri e o diferența și asta.Mulțimea mereu va avea validare. Peace

| SingleForOne explică:

Faptul că nu se raportează adevărul din spitale, numărul adevărat de cazuri noi, morțile cauzate DOAR de covid, sau câte și mai câte, nu m-ar mira dacă ar fi o "minciunică pe aici sau pe acolo" în legătură cu vaccinul, sau obligativități, sau restricții, sau ceva. Spun doar așa, ca idee, părere personală.

| Hsheheyehve a răspuns (pentru goguPatent):

De ce are toată lumea cu Facebook?
Nici nu prea stau pe ea asa ca ce ai spus tu e fix 0
Si nu stiu chestii secrete dar daca tu crezi ca un vaccin care a fost făcut în mai puțin de un an si pentru hiv nu au putut să facă un vaccin în 37 de ani atunci esti retardat
Pentru cancer de ce nu se face vaccin?
Aia este mult mai periculoasă decât prostia asta de gripă
Covid are o rată de mortalitate de 0.4% și o rata de vindecare de 85%, de ce trebuie vaccin pentru asa virus slab?

Cum adica suporți consecințele multimii? Nu exagerez deloc cu exemplu ala. E foarte relevant.

Nu te obliga nimeni sa ai permis. Dar nu poti conduce fara. Daca o faci suporti consecințele aferente pentru ca ai putea omorî pe cineva.

Asa si cu vaccinul. Nu te obliga nimeni sa il faci, dar respecți restrictiile daca nu il ai respecti regulile si suporti consecințele ca altfel ai putea omori pe cineva.

| Hsheheyehve a răspuns (pentru Frank51):

Păi dacă nu a fost testat ce vrei sa spun?
Ca a fost testat
Nici macar un an nu a trecut și gata, vaccinul e safe
Hai lasă, du-te și vaccineaza-te că te prinde gripa care te a prins și în anii trecuți doar că acum are nume și e mai periculoslaughing

| goguPatent a răspuns (pentru Hsheheyehve):

Boss, vezi ca nu iese ceva. Daca rata de mortalitate e 0.4 si aia de vindecare 85 ce ai facut cu restul?

Cam ironic sa ma faci retardat cand tu nu poți face diferenta intre un coronavirus si cancer. Loool. Daca tu compari un coronavirus și felul in care acționează cu cancerul nu mai avem ce discuta. E deja mai mult decat clar ca nu ai nicio calificare sa faci afirmatii despre vaccin si părerea ta din acest moment nu valoreaza absolut nimic. Sanatate si nu uita sa te vaccinezi.

De aia nu iese ceva că rată de mortalitate am pus de la tineri și rată de vindecare de la bătrâniwinking
La batrani rată de mortalitate e 15%, e destul de mic și asta, ia vezi
Acuma iese?laughing

La tineri ii 99, 6% e rată de vindecare

| goguPatent a răspuns (pentru Hsheheyehve):

Nu boss, nu iese. Nu adugi un procent de la o statistica cu un procent de la asta statistica. Tu nu stii sa faci niste adunari si iti dai cu parerea despre vaccin? Penibil. Nu mai pierd timpul.

Eu nu stiu sa fac adunări? Vai de viata ta
Hai ca iti zic acum statistica
La batrani ii mortalitatea de 15% și procentul de vindecare de 85%
La tineri ii mortalitatea de 0.4% și procentul de vindecare de 99.6%
Dacă nu iese nici acum inseamna că ai facut scoala fara frecvențălaughing

Suporti consecințele mulțimi ca și in cazul măștilor, ieșitul din casa cu orele limitate, știm treaba cu declarația ca dacă totuși ne-am opune unui sistem clar defect ce crezi ca ar fugi poliția după toți ca nu purtam măști, sau ne-ar da amenda ca ieșim din case după orele 22? Treaba cu vaccinul la fel dacă companiile vor vrea angajați doar pe cei cu vaccinul la zi e logic ca mintea umană decât sa moara de foame mai bine moare de idioata.E fix problema fiecărui dacă vrea sau nu sa se vaccineze nu e nimic greșit in asta, începe sa devină dubios când spun ei ca e obligatoriu dacă vrei sa mai trăiești o viața cât de cât decenta.Deci dacă nu fac vaccinul eu omor pe cineva. Treaba cu permisul e aberanta poți omori și cu sau fără permis ca și in cazul vaccinului poți muri sau nu și cauzele pot fi și altele nu doar covidelul.

| nukeyly a răspuns (pentru Hsheheyehve):

De ce trebuie vaccin pentru asa virus slab? > pai,
crede si nu cerceta,
traim intr-o utopie, unde politicienii ne vor binele din tot sufletul, se doreste sa traim pana la 500 de ani fara boli deia trebuie sa ne vaccinam, SA TRAIM, si sa ne triplam populatia planetara la fiecare 5 ani, in urmatorii 5000 de ani.

Întrebări similare