anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce în unele orașe se administrează doar un singur tip de vaccin?
De exemplu, la mine în oraș se administrează doar Pfizer, fără posibilitatea de a alege altceva.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Piţulescu_George_1987 a răspuns:

Depinde de fiecare DSP şi de cum este coordonată campania de vaccinare de la centru.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca asa sunt organizate centrele de vaccinare. Daca nu a fost cerere de altceva au redirectionat la alte centre

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că pe acela îl au primit de la autorități.

| Mosotti a răspuns:

Pana la urma e mai bine, ca Pfizer pare a fi cel mai eficient dupa cum s-ar zice.
Probabil ca au adus doar Pfizer si de aia nu e de ales.

| cfrtobias a răspuns (pentru Mosotti):

Ar fi vorba ca Moderna ar fi dupa ultimele studii, dar ca s-a redus pentru doza a 3a la 50 micrograme din 100 (macar asa s-ar zice, dar ce stiu eu...)

| Mosotti a răspuns (pentru cfrtobias):

De ce s-a redus nu stiu la 50 in loc de 100 micrograme.