Sincer nu știu care este rolul vaccinului tot ce am auzit este ca te protejează de Corona atâta știu mai mult nu știu nimic
Sincer nici nu mai știu cum sati răspund
Corona asta e atâta de ciudata ca nu-l pot explica măcar
Scade riscul de a te infecta cu covid 19 si daca faci o sa fie o forma mai usoara deci sansele sa mori sunt mai scazute.
Pentru ca nevaccinatii au sanse mai mari sa fie infectati, iar vacinatii sunt in general oameni responsabili.
Rolul vaccinului e clar si Romania e in acest moment grupul de control al Europei care dovedeste clar ce se intampla cand populatia nu e vaccinata din cauza lipsei de educatiei si a imbecilitatii unora
Si nevaccinati sunt responsabili haide sa nu mai fim rai uni cu alti te rog si sa nu mai generalizam categorii de oameni ca si eu am fost nevaccinat si am fost foarte deranjat trebuie sa fim buni uni cu alti
La 580 morti azi, 1800 oameni la ATi si ~ 20.000 cazuri pe zi nu mai sunt bun cu nimeni care nu vrea sa se vaccineze din motive de imbecilitate. PUNCT.
Pai multi nu se vaccineaza si fiindca voi i-ati inrait foarte tare pe mine unu de aici ma inraise atat detare de nu m-ai voiam sa aud de vaccin decat sa ii fac lui in ciuda dar totusi m-am dus
Exact. Soacra-mea s-a vaccinat doar fiindcă a vrut sà plece in vacanță în Grecia și a plecat. Si nu mai acuzați nevaccinații, fiecare face ce vrea cu viața lui, încetați să vă agățați unul de altul. Ăștia cu știrile lor s-au contrazis ei pe ei înșiși, deci cum draq să te mai vaccinezi? Că mint de îngheață apele, mai lăsați-mă cu astea. Eu am covid de o săptămână și nu am murit, sunt bine merci, la fel și familia mea. Si tot nu mă vaccinez. Fiindcă nu vreau. A fost o răceala ca oricare alta pe care am tratat-o cu miere de albine si propolis. Punct.