| benga94 a întrebat:

Doamne dar așa virus n-am mai văzut, deci mă luat de pe 13 ianuarie.
Mi-a fost foarte rău cu respirația, insuficienta respiratorie cu stare de neliniște 2 zile, după 3 zilet mai ok, după iar m-a luat de 2 zile sunt vai de mine, n-am liniște, am o uscăciune pe gat, mi se usucă gatul, dar respirația mă da gata, ați mai avut așa ceva? Cum a urmat când ați scăpat de tot?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A urmat fara urmări. Sunt 3 variante
1 scapi complet
2 scapi și ramai cu sechele
3 te duci la Sfântul Petru.
Da, am avut,dar eu am scăpat complet, nu am probleme cu respirația. sorămea in schimb a scăpat dar îmi spunea că are probleme cu ochii după acest virus și că vrea să se opereze.
Maică-mea nu o scăpat, taicămeu vitreg o zi, doua zile i-a curs nasul o ușoară durere in gat și atâta tot, parca zici că era asimptomatic, nici pe naiba nu o avut! Pe mine și pe maică-mea ne o ațintit la pat acest virus, eu am scăpat cu multe supe, ciorbe, ceaiuri, mai luam din reflex paracetamol și asta a fost. Fă-ți griji pentru părinții tăi daca sunt in vârstă și cu comorbitati preexistente fiindcă de la acest virus te poți aștepta la orice, acum ești relativ ok, stabil, bine câteva momente mori subit!
Bine, sunt cazuri când au murit și tineri fara probleme medicale... Trebuie tratat la timp asta e chestia, daca in acel moment ai sistemul imunitar slăbit creează probleme.

| benga94 explică (pentru anonim_4396):

Pai și îmi poți spune după câte zile a trecut? exact după 14 sau mai bine? și ce tratament ai luat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru benga94):

După o săptămână, paracetamol, parasinus, dar nu prea luam in fiecare zi... Îl elimina sistemul imunitar, la bătrâni cu boli cronice e mai agresiv. Cam 8-10 zile. Dar am menționat poți scăpa și să rămâi cu sechele, probleme la plămâni, la cap, la ochi etc. Se ia pentru imunitate, detrical, și paracetamol... daca te simți rău chemi salvarea, sau comuni cu medicul de familie.

| benga94 explică (pentru anonim_4396):

Pai eu deja am c 8 zile și văd că nu s-a dus încă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru benga94):

Ce tratament i ei? Ce probleme medicale ai? Ce vârstă ai?

| badpanda a răspuns:

Te-ai uitat prea mult la televizor.La mine a fost ca o raceala normala.De fapt la toti din familie.

| benga94 explică (pentru badpanda):

Depinde la mine uite că nu e chiar că o răceală, sunt agitat nu dorm respir greu e jale

| badpanda a răspuns (pentru benga94):

Suna la urgente daca ai dificultati de respiratie. Exista tratament specific pentru Covid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa îți faci un control la plămâni, după ce îți revii.winking

| NoName75 a răspuns:

Eu am avut o gripă chiar mai agresiva acum câțiva ani
M-a durut burta,aveam diaree, am avut febra deci automat m-a durut capul, am transpirat, când ma ridicam din pat eram așa de ametit ca abia am putut merge pana la baie si toate astea de-odata
Era acum 5 ani cred

| InOrOut a răspuns:

Nu e virus. E anxietate plus depresie. Daca era virus aveai febra 40.