Apa potabila este dezactivata, dezinfectata si filtrata.
Un vaccin aruncat nu mai are efectul scontat, deoarece este "rasuflat". El chiar daca ajunge in corpul omenesc nu face nimic, doar nu mai are efect.
Iti dai seama ca nu. Orice iese dintr-o unitatate medicala se considera deseu medical si e dus la incinerare sau ceva de genul
Alta idee nefondată conspirationista ca si cele cu cipurile in vaccinele anticovid sau cea cum ca virusul nu exista. Nu mai credeti prostiile pe care mass-media le promovează pentru a fi in centrul atentiei si implicit a face profit pe naivitatea voastră.
Da bro, ma bucur că te-am găsit, credeam că te-am pierdut la naștere.
Man eu asa am auzit si de asta am intrebat aici nu sustin eu asta!
Nu m.am referit la tine ca ai vrea sa induci o teorie. Am zis ca teoria in sine este o teorie conspirativă. Stiam foarte bine lucrurile astea de ceva vreme dar azi m.am uitat la documentarul "the social dilemma" si mi.a deschis ochii si m.am informat mult mai bine despre toata ingineria asta de dezinformare care starneste interesul consumatorului pentru a aduce profit companiilor si a oamenilor inteligenti care știu sa profite de asta.
Desi toate lumea are dreptul la opinie si intrebari, totusi, contul tau ar trebui sters si meriti ban pe ip. Pui numai intrebari fara sens si induci lumea in eroare. Faci propaganda in favoarea teoriilor conspirationiste si a prostiei in general. Ar trebui sa iti regandesti modul in care privesti realitate. Cu tot respectul pentru tine, esti batut in cap. Nu imi sta in fire sa jignesc oamenii pe internet dar cei ca tine nu fac decat sa alimenteze si sa perpetueze prostia. Ti-ai pus poza cu Poe dar nu vezi la doi metri in fata de prostie.
Mare parte din TPU îl cunoaște pe nenea Nevermore
Problema este că el este mai conspiraționist și nu își dă seama câtă dezinformare face
Îți vine să plângi la câți oameni avem de genul acesta...
Nu sunt conspirationist frate am intrebat ca sa ma informez corect
Toate deșeurile biologice trebuie eliminate corespunzător, altfel legea impune sancțiuni. Ținând cont de faptul că este un număr limitat de vaccinuri Covid, nu cred că sunt lăsate să expire sau sunt ținute în condiții necorespunzătoare pentru a fi aruncate, dar nu sunt în măsură să generalizez.
Nu mai credeți toate prostiile... apele alea sunt oricum foarte bine curățate înainte să ajungă la noi, și zic asta având pe cineva care a lucrat în acea rețea
Ma doare capul...am vazut cateva postari despre covid, vaccinuri. Am scris la toate dupa care am sters, da nu ma mai pot abtine...
Nu mai scoateti astfel de aberatii...pe bune? Faci si tu parte din pietrele neslefuite ale lumii care sustineau ca nenea covidel este un gaz si ca pe data x se ridica gazul si gata scapam de virus.
Nici nu stiu ce sa scriu si ce exemplu sa iti dau, asa block screen mi-ai dat.
Ceva imi spune sa te las in aceasta mediocritate, cu viata ta simpla si fericita, dar parca as da enter...
Da...in apa pe care o bei se arunca tot ce se poate, la fel cum alimentele din magazin sunt facute cu ingrediente crescute pe luna.
Da extraterestrii sunt printre noi, arata ca si noi, ne-au copiat corpul.
Da vaccinul anti corona este implantarea de cipuri
Ai grija la 5G ca te spala pe creier, din cauza lui avem halucinatii
Da exista si iluminati.
Robotii o sa conduca lumea intr-o zi [ asta daca nu o iau femeile inainte ]
Si ca un esec in viata, un rezumat asupra tuturor lucrurilor...da, din pacate prezervativele se mai sparg...
Eu am auzit ca vaccinul e mult mai toxic si poate infecta apa