Eu din cate am inteles, spre sfarsitul lui martie este posibil sa se inceapa.
Nimeni nu stie nimic. Intr-o situatie pandemica cum e cea in care ne aflam, deciziile se iau cam din scurt(ca si pana acum, dupa cum ai observat). Deci probabil vom stii definitiv raspunsul la intrebarile tale doar dupa un anunț precis care va fi facut probabil cu doar cateva zile inainte de punerea lui in aplicare.
Sper sa fie luate decizii bune, care sa ne ajute pe cei care au examene anul acesta!
Daca o sa incepeti din nou cursurile fata in fata luati corona unii de la altii si in maxim o saptamana - doua va intoarceti iar pe zoom.
Sper ca iti plac cursurile online, pentru ca din alea face to face nu cred ca o sa mai faceti prea curand.
Buna eu sunt clasa a 12 a si crede-ma ca nu incepem orele fata in fata pentru ca virusul este unul foarte periculos si tot persista in continuare, iar acest lucru iti pot spune sigur ca nu va incepe scoala din Ianuarie. Profesorii spun asa ca sa ne sperie pe noi si sa fie ei aia mai tari, dar nu este asa de fapt.
Salut.
Se spune ca la sfarsitul lui martie se spera la o revenire in scoli, cu lectiile fata in fata. Problema e ca s-a descoperit o noua tulpina de Covid-19, despre care se stie ca este foarte contagioasa la copii/tineri. Daca informatia e reala, se poate ca anul scolar sa se desfasoare online pana in vara (deciziile se iau si in functie de rata infectarilor; fiind o chestiune imprevizibila, o decizie luata azi se poate schimba cu usurinta peste o saptamana).
N.as zice, la mine la scoala se tineau masurile destul de bine. n.am avut cazuri in scoala.
Inteleg situatia virusului, dar consider ca si educatia e importanta. in celelalte tari de ce se tin deschise?
Iulian101820 întreabă:
ExtraSakadat întreabă: