| anonima188888 a întrebat:

Hei, voi ce credeți? Va incepe scoala ca înainte in septembrie? Nu de alta, dar eu voi fi a 8 a si nu cred ca voi lua nota mare (peste 9, 50) daca va fi tot online pentru ca e mult mai greu asa. Si cand vad ca nr de cazuri e din ce in ce mai mare, raman fara speranta. Voi ce părere aveti?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Va începe, că nu se poate altfel. Nu va fi tot online, va fi și la clasă, dar va fi altfel de școală. Așa că speră.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ce credem noi n-are nici o importanta, important este ce vor hotari guvernantii si hotararea lor va fi luata in functie de situatia pandemiei la acea data.

| anonima188888 explică (pentru Ioandelasal):

Stiu, dar vreau sa imi fac o parere referitoare la aceasta problema, avand in vedere ca cei de la guvern tot oameni ca noi sunt

| anonima188888 explică (pentru sadrian46):

Doamne ajuta! Dar vreau sa fie doar in clase, ideea de a face o saptamana online, una in clasa si tot asa o sa ne zapaceasca pe toti, macar clasele terminale sa faca scoala cum trebuie

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonima188888):

Domnul Covid-19 a dat, fie numele Domnului bine cuvântat! Repet ca să te liniștesc, școala nu va mai fi ca înainte.

| anonima188888 explică (pentru sadrian46):

Domnul Covid-19 happy Sper sa plece inapoi la el acasa in China pana la toamna

sadrian46

Acum casa lui este tot globul.

sadrian46

Oameni ca noi, dar oameni la putere, care și-au asumat o responsabilitate. Cărora le place puterea, că de aceea au ajuns acolo. Iar ca să își satisfacă setea de putere, se străduie să rămână cât mai mult în funcție acolo. Iar ca să poată rămâne, trebuie să ia acele măsuri care să împiedece răspândirea virusului și creșterea numărului de morți. Așa că lupta se dă între puterea virusului, care vrea și el să supraviețuiască și ei care vor să supraviețuiască în funcții de putere. Restul aspectelor sunt teatru show la TV și pe situri de socializare.

| Norisor11 a răspuns:

Va incepe in cel mai rau caz cu 10 15 copii restul on line o saptamana primii 15 sapt urmatoare urmatorii 15

| 4StarLight a răspuns:

E posibil sa înceapă, dar se vor lua masuri ca sa protejeze elevii si cadrele didactice. E posibil sa va cheme la scoala prin rotație, astfel încât să fiți 10 in clasa si cu ceilalti 20 sa se faca online. Este greu pentru mulți modul acesta de învățare online, sa stii. Eu am dat bacul acum 2 saptamani si daca nu as fi invatat constant in tot acești 4 ani, atunci nu as fi putut obține rezultatele pe care le-am obținut. Mi-a fost foarte greu sa ma motivez sa lucrez, de aceea iti împărtășesc îngrijorarile. Totusi, nu iti pierde speranța. Încearcă să lucrezi tot ce ti se da, sa respecți termenele, sa te comporți ca și cum ai fi la scoala. Chiar dacă nu reușești să mai lucrezi si mate lucruri in plus, macar lucrează minimul care se va da la clasa si tot va fi ceva. La anul se vor remedia deja toate aceste probleme, cu siguranta ca nu vei da evaluarea națională cum a dat-o generatia mea, cu luarea temperaturii la intrare, declarații pe proprie răspundere și măștile pe fata. Sunt sigura ca, daca nu se va face scoala cum trebuie, atunci se va scoate o parte din materia pentru examen. Asa ca fii optimistă si incearca sa faci tot ce iti sta in putere. happy