Dacă faci azi Pfizer, doar de mâine, incepi să numeri zilele
Am făcut si eu Pfizer, dar ai de așteptat o lună, până obții certificatul verde. (21 zile intre cele două doze, plus incă 10 zile după ce faci a doua doză). În total, 31 de zile.
Certificatul verde il poți descărca imediat după ce te vaccinezi, doar că nu e valid.
Cu Johnson& Johnson, rezolvi situatia mult mai rapid.
Din păcate Johnson nu prea mai oferă siguranță din punct de vedere al călătoriilor, de exemplu în Austria nu mai e valabil, și probabil curând se vor lua și alte țări după Austria. era mai ușor cu el, într-adevăr
Nu știu ce să zic, atunci vei aștepta cele 31 de zile, dacă nu există o altă solutie.
Da, nu există altă soluție. E în regulă, eram doar curioasă. pentru că prietena mea cea mai bună și-a făcut Pfizer cu două-trei zile înainte de termen și eram curioasă dacă mai sunt și alții ca ea. Mulțumesc frumos. Și deci încep numărătoarea a doua zi după ce m-am vaccinat.
Vaccinul Pfizer are o procedura, nu se face când are fiecare chef. De ce nu te vaccinezi cu Janssen?
Pentru că e incertă treaba cu el și eu am nevoie să plec din țară. De exemplu, deja nu mai e valabil în Austria, și probabil curând se vor lua și alte țări după Austria. În Germania se cere a doua doză la Johnson după 4 săptămâni. Știu că aș fi scăpat mai ușor cu el, dar nu mai e sigur din punctul ăsta de vedere.
CatrinaAndreea întreabă: