| jhon921 a întrebat:

In cat timp dupa vaccinare nu ati mai avut reacțiile secundare? Eu am deja 3 zile si am o stare de oboseala de parca nu am dormit tot de 3zile.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| JustDeedee a răspuns:

3 zile e chiar perioada în care poți avea reacții secundare. Dacă persistă și zilele următoare vizitează medicul de familie.

9 răspunsuri:
| jhon921 explică (pentru JustDeedee):

Mulțumesc pentru răspuns, prea multe simptome nu am, doar ca ma simt obosit si vlaguit ca si cum as avea o racelea de vreo 3 zile. Sper sa treaca cat mai repede.

| JustDeedee a răspuns (pentru jhon921):

E ceva normal! Dacă nu ai făcut febră sau ceva mai grav atunci nu îți face probleme. Odihnește-te. O să treacă.

| jhon921 explică (pentru JustDeedee):

Ca o ultima întrebare, as putea sa iau ceva pentru ameliorarea acestei stari vlăguite?

| JustDeedee a răspuns (pentru jhon921):

Vitamine, cum ar fi magneziul. Hidratează-te cât de mult poți și odihnește-te. Mare lucru nu prea poți face până nu trece perioada asta. Poți să întrebi și la farmacie dacă ți se recomandă ceva mai bun. Multă sănătate!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Zilele 2 si 3 de dupa rapel am avut starea de oboseala, apoi nu am mai avut nimic.
Am facut Pfizer.

| xerxes1 a răspuns (pentru jhon921):

Anticoagulante,o aspirina de exemplu.

| Gligore2000 a răspuns:

Eric Clapton nu si-a putut folosi mainile 3 saptamani.
Si este unul dintre cei mai mari chitaristi ai lumii.
Daca l-a mancat in fund sa se vaccineze.

| Gligore2000 a răspuns:

Pilot de avion 44 ani a facut infarct in zbor la 3 zile dupa rapel Pfizer:
Erou, a reusit sa aterizeze si sa salveze 127 de vieti si a murit la spital.

https://www.meteoweb.eu/......o/1718202/

| salieri84 a răspuns:

Pentru Gligore cel Mare:

In opinia ta, toti cei vaccinati, care sufera un atac de cord, sau ce comorbiditati or mai fi avut, mor din cauza vaccinului. Lasa, bine ca scapa lumea de vaccinisti, Billy vede in conspirationisti, o noua era a prosperitatii. Vive le logique!