Pai in cam 14 zile sau putin mai mult trece daca ai o faza usoara de covid. Insa multa lume nu intelege ca anumite lucruri raman pe o perioada lunga de timp, dureri articulare de exemplu si lista poate continua.
Stai putin, ti a zis medicul ca ai covid? Sau asa crezi tu? Durerea în gît o faci si daca stai afara si nu esti bine imbracat, afara dimineata este frig sunt temperaturi cu minus si seara la fel, cel mai probabil tu esti răcită si dai vina pe covid.
Ai coronavirus " dar ai fost la medicul de familie". LOL. Tu vorbești serios? Ieri ziceai că nu poți respira, astăzi poți? Eu și mama abia mâine ieșim din izolare, astăzi fiind ultima zi. Însă "nu am fost la medicul de familie", pentru că nu umblăm aiurea pe străzi. Nici medicamente de la farmacie nu am putut lua din cauza că trebuie rețetă și nu pot merge să iau rețeta fiindcă suntem în izolare. Așa că, ce tot zici pentru că nu prea înțeleg?
Ce am înțeles eu până acum a fost doar :
deși tu știi că ești bolnavă de covid sau așa crezi tu, ți-ai făcut un test covid acasă care răspunsul a fost neconcludent și nu ai făcut un test la spital pentru a-ți arăta rezultatul exact deoarece testul făcut acasă este un mare fâs în comparație cu cel făcut în spital sau clinica privată, contra cost.
Zici că medicul de familie ți-a prescris medicament, însă nu te-a trimis pentru test covid care se poate face și gratis, iar ieri ziceai că nu puteai să respiri și încă ești aici postând întrebări pe TPU. Sau acea lipsă de aer a fost provocată tot de tine printr-un atac de panică? Decât să fi dat bani pentru un test COVID făcut acasă, mai bine plăteai pentru un test COVID făcut la Medlife și așa știai : detectabil sau nu.
Sincer, da! Însă probabil era de la tusea productivă care se tot strângea în gat și provoca vomă. La fel a pățit și mama.
Medicul mi-a dat tratament, dar
nu mi-a facut radiografie, acum stau cu frică. e posibil ca virusul sa-mi atace plămânii? Multumesc pentru raspuns
Virusul ataca cel mai mult plămânii. Însă dacă ai dificultăți de respirație indicat este sa nu stai asa și sună la 112. Eu și mama nu am sunat la 112 pentru ca nu a fost cazul. Poate ai citit sau nu ultima mea întrebare pe TPU, însă după ce a fost mama pentru evaluare la spital, a doua zi a sunat de la spital și i-au zic ca s-a descoperit o pneumonie medie. Nu știu cum asta, mama care nu prezintă nici fel de simptom specific pneumoniei. Apoi când a sunat mama la medicul de familie, i-a zis că nu ar fi nimic grav în starea sa de sănătate. Rezultatele la analize au fost postate pe platforma DSP unde vad doar ei și medicii de familie. Maine merge la doctorița să vadă mai exact despre ce este vorba : bolnava sau nu?
Însă țin să cred că medicii se joaca și cu psihicul pacientului. Începe și suna, pune diagnostic aiurea, iar un om la disparare poate recurge la un gest necugetat și apoi îl vor trece la număr ca mort de covid.
Tot ce pot spune este ca să fii puternică.
Eu am avut covid si nu m-a durut gatul an schimb am avut temperatura lipsa pofta de mancare
Curiozitate: de ce scrii "an" in loc de "în"? Citeste: https://bit.ly/3gE9mQw