anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai mergeți undeva vara asta?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
9 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Nu.

| Felissa13Eden a răspuns:

Nu, si recomand si celorlalti sa stea acasa.Nici nu stii cum poti contacta virusul si poate tu esti sanatos, dar daca ai persoane in varsta, sau bolnave in familie, le faci mai mult rau decat bine daca vrei tu sa mergi in vacanta.
Eu zic sa renuntam un an la concediu, ca sa scapam de porcaria asta de virus odata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Felissa13Eden):

Lasa ca stai tu acasa si pentru noi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,la munte, mă simt mai în siguranţă acolo.

| Drimmero a răspuns:

La mare si la munte as vrea, cateva zile de fiecare. La mare am facut deja rezervare, daca e sa evolueze si mai aiurea situatia anulez si gata, iar la munte cu siguranta ma voi duce, macar un traseu montan pentru miscare, cu mai multi prieteni

| RAY a răspuns:

Nu am nimic planificat, tu?

| Alyra a răspuns:

Nu, dar nu din cauza virusului. Nu mergeam nicăieri oricum.

| Rihhana1 a răspuns:

La munte si un pic la mare.

Întrebări similare