Am avut asemanator. S-a umflat, nu mult, dar cit sa atinga nervul miinii. Ca consecinta, m-a durut destul de tare toata mina de la locul vaccinului, si nu am mai avut putere sa tin ceva in mina. Am luat un Diclofenac, care e excelent pentru inflamatii, caci de asta era vorba, si cred ca si la tine tot inflamatie a fost, si in doua ore a mai ramas doar ceva durere, iar dupa o zi a trecut cu totul
Sunt si persoane care au astfel de reactii, nu toti reactionam la fel. Eu, de exemplu, n-am avut nimic de parca nici nu mi l-am administrat.
N-ai de ce sa te ingrijorezi.
Pe mine prima oară m-a durut brațul aproape două săptămâni.A doua zi de la vaccin s-a înroşit zona aia şi aveam mâncărimi.La vreo 2-3 zile parcă s-a învinețit şi a rămas aşa vreo săptămână şi jumătate.Frisoane şi o creştere uşoară de temperatură (37, 5) am avut în noaptea respectivă şi a doua zi.
La a doua doză nu am mai pățit aşa cu brațul, nu s-a mai înroşit/învinețit, ci doar m-a durut puțin la câteva ore după, dar până în ziua următoare a trecut. Temperatura şi frisoanele au fost la fel ca prima oară.
Da,la mine au trecut două zile de la a doua doză și durerile de cap nu mai încetează și nici amețeala, plus frisoane ieri de dimineață când m-am trezit, și la muncă azi nu puteam sa mai stau in picioare, plus că îmi e greață de orice mâncare
La prima doza doar durere de brat, la o doua o zi am stat mai mult in pat pentru ca mi-a fost foarte rau, dureri de cap, febra, frisoane.
Pe mine m-a durut mana in prima zi, dupa m-au durut picioarele si mi-a fost somn
Eu la prima doza am avut decât o durere de braț vreo 3 zile, iar la a doua doza am avut putina temperatura, frisoane și durerea de mâna. E normal.