Dupa ora 10 sunt inchise toate, asa ca, nu ai unde merge la 11 noaptea, decat la furat.
la ora aceea oricum trebuie sa dormi, ca organismul sa se refaca.
Deci ai voie sa iesi din casa doar daca iti moare cineva sau daca ai nevoie de medicamente? Adio, lume normala cu oameni normali!
Bun venit, noua ordine mondiala.
Ceartă-te cu guvernul nu cu mine
Singurul lucru pe care nu-l inteleg este de unde iei medicamente la 12 noaptea? Daca stai in texas in pustietate? Unde mama naibii sunt atatea farmacii nonstop ca eu nu am vazut?
Prin Bucuresti mai sunt, poate prin alte orase nu prea sunt.Astia s-au gandit numai la ei cand au votat, tu ce credeai?
Vroiai sa deschida si non stop toate farmaciile?
Cea mai apropiata farmacie nonstop de mine este la 70km
Acuma sunt curios ce vor face politistii cand ma vor prinde cu declaratie stiind ca nu avem farmacie nonstop, sper sa nu fie absurzi si sa ma lase naibii in pace.
O sa iti de amenda si spera sa inchida ochii ca ai mințit in declaratie
Dar cum se poate constata ca ai mintit intr-o declaratie privind o actiune viitoare si nu una trecuta?
De unde stie 100% ca nu merg la o farmacie? Ca am o urgenta?
Asta este si dilema mea
Gasindu-te intr-o alta locatie decat cea specificata in respectiva declaratie?
Unde trebuie scrisa in declaratie locatia individual determinata in care te deplasezi? mai ales ca ti se cere sa mentionezi scopul si nu locatia...
Cumperi medicamentele ziua din timp sa le ai. Dar daca nu, poate te lasa, nu stiu. Ca si daca-ti da medicul, iti da ziua, ai timp sa cumperi imediat dupa vizita la medic.
Sa ai in casa paracetamol, aspirina, vitamina C, D3, sa fi dotat acolo.
Eventual si Azitrox, ca se da in caz de covid.
Eu știam că de mâine-seară se aplică restricțiile.
Carantină parțială
Carantină totală va fi dupa alegeri
Incepe foarte exact de "luni, 09-11-2020" ori in noaptea asta, luni a inceput de la ora 12 noaptea, deci, daca dupa 12 iesi afara atunci piulitia abia asteapta sa iti dea amenda
Masurile au intrat in vigoare dela orele 24 pe 9.11
Ok,Kim.
Merci,buna intuitie!
Din pacate si in alte tari asa este