In Botosani am avut surpriza placuta sa dau de biserici civilizate, unde toata lumea poarta masca perfect, si nimeni nu carcoteste.
In Bucovina, daca intri cu masca se uita la tine ca la un copil adoptat. Preotii cearta lumea pe la colturi, daca isi pun masca. De aici procentul minuscul de vaccinare si cazurile foarte multe, in Suceava (tinutul manastirilor).
Un preot vindecat de COVID-19 a adus un medic la slujbă, pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze
https://www.digifm.ro/......eze-118282
România e stat laic. Părerea bisericii nu ar trebui sa conteze pentru absolut nimeni. Dar bineînțeles din moment ce politicienii și popii noștri sunt mâna în mâna și egal de corupți, mulți au ajutat la propaganda anti vaccin. Au fost câțiva care au mai dat materiale educative pentru covid dar nu a fost nici unul care chiar sa indemne pe cineva sa facă ce e bine. Și bineînțeles ca atunci când e vorba de moaște și oportunitatea de a face bani, scârboșii de popi nu mai sunt interesați de nimic din ce tine de sănătatea publică.
Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, despre un călugăr care atacă vaccinarea: "Mesaje razna la realitate, toxice, cu efect total smintitor"
https://www.digi24.ro/......or-1713749
Cred ca ala-i cel mai strong preot din tara. Nu se poate atinge nimeni de el.
Majoritatea sunt cu capul si bat cimpii cu conspiratii si apocalipsa, dar sunt si unii normali care s-au vaccinat si recomanda asta si enoriasilor, fara a ii ameninta insa cu pedeapsa divina si alte timpenii daca NU fac cum ii sfatuiesc ei. Ca o idee, la greci parerea mainstream a popilor/bisericii e ca vaccinul e un dar divin, la noi... cam stii care e consensul. P.S. Nu, nu e "stat bisericesc" cum e pe la debilii aia de musulmani. Nu mai fa afirmatii de-astea exagerate. Pot sa ma duc sa scuip pe biserica sau sa ma pi* pe ea si o sa mai am capul pe umeri si in anii ce urmeaza. Pot sa fiu gay fara sa ma arunce baietii de pe bloc. Pot sa ma convertesc la orice alta religie sau sa renunt in mod oficial la apartenenta de una/sa imi invalidez certificatul de botez (lol, dar exista asa ceva, cel putin mai recent, eu nu stiu daca am asa ceva, dar stiu sigur ca am fost botezat fara sa mi se ceara parerea) fara sa fiu ars pe rug. Da, nu pot sa optez ca din impozitele mele sa nu se mai duca absolut nimic la mafihotii in sutana, asta e alta poveste.
E cel mai maifhot, ce e penibil e ca blasfemiaza pe fata si nu au binevoit aia mai de sus sa ii dea una peste ochi. Deci boul a fost judecat cu dovezi irefutabile (flagrant de luare de spaga) si afirma ca il testeaza barbosul, IN INSTANTA! La faza asta merita dat afara din bor instant. Bai, ai comis-o, esti inregistrat, ce sa te testeze sfinta fantoma? Fii dracului barbat si asuma-ti magaria pe care ai facut-o! Bine, intre timp a cam rasuflat povestea aia si cred ca l-au facut scapat, dar totusi...
Varul meu nu e dus la biserica, e ateu si s-a vaccinat cu prima doza de Pfizer, pana face doza a doua sta in biserica si bea bere ca de nu mai poate in mall
anonim_4396 întreabă:
Mariela_1621 întreabă: