Da, moleculele de oxigen sunt prea mici pentru a fi retinute de masca. Intra exact acelasi aer, insa este senzatia neplacuta, pentru ca masca e stransa si ai impresia ca nu respiri bine. Gandeste-te ca medicii opereaza pacienti in aceleasi conditii.
Se poarta masca de luni de zile si medicii de zeci de ani. Nu a murit nimeni
Dar nu pentru purtatul mastii primesc bani ci pentru ca ingrijesc bolnavii.
Nu, luam in greutate
cei mai antrenati oameni din lume rezista 5 minute fara aer, deci... TU ce crezi?!? "luam aer" sau nu?!?
Si ai vrea sa fii și tu platit? Nu e suficient ca s-ar putea sa nu mori?
Cu toții am luat gripa de mai multe ori si uite ca n-am murit
Si uite ca unii au murit. Si de la gripa si mai ales de la covid. Da daca nu te afectat pe tine direct nu e important nu?
Acei oameni pe care i-a omorât covidu au avut cancer in faza terminala, diabet etc
Si oamenii aia chiar dacă au avut covid nu din cauza covid au murit ci din cauza a altor boli
Toate spitalele is de covid si pe bolnavii cronici nu-i tratează nimeni apoi cand mor is trecuți la covid
Nu fi imbecil (vorba ta)
Stii ca poti trai cu diabet ani de zile fara probleme nu?
Stii ca nu e trecut nimeni mort de covid fara un test pozitiv măcar.
Gata, ai primit atenție ci teoriile tale ieftine. Pune ti masca si protejeaza i pe alții daca pe tine te doar in c.ur de propria persoana.
Vezi ca au mai fost viteji care radeau de covid, si ultime lor mesaje era cu un tub in gat plangand
Ce mentalitate? Aia ca vreau sa ii protejez pe cei din jurul meu si pe mine? Aia ca vreau sa respect legile statului si legile bunului simt?
De cacao mentalitate nu?
Legile bunului simt?
Mai nou astea sunt legile bunului simt? Să porti botniță pe figura? Să te dezinfectezi si sa te speli pe mana abuziv?
Uite ca eu atâta des ma spal pe maini ca mana mi-e plin cu crăpături si e uscat
No sa ma mai spal atât de des, o sa ma spal pe maini mai rar, cum m-am spălat inainte de mascarada asta cu corona
Eu zic sa te speli si pe dinti mai rar. Daca tot nu porti masca macar nu iti mai pute asa des.
Nu cred ca unii se revolta ca trebuie sa se spele. Dar mna fiecare cu educatia lui.
Ma scuzi ca te am enervat cu igiena. Înțeleg ca nu esti obisnuit cu săpunul.
PainTech întreabă:
anonim_4396 întreabă: