| Cristi61yf13 a întrebat:

Salut, azi am primit o amendă pentru circulația după oară 20:00 tocmai ce ieșisem de la munca și nu aveam declarație la mine. M-a oprit un echipaj de poliție și mi-au cerut buletinul, nu-l aveam la mine și m-au verificat prin stație, m-au adus aproape de casă și mi-au zis că îmi trimit amendă(250)lei acasă în termen de 15 zile pentru că nu le-am dat buletinul dar nu m-au pus sa semnez nimic nu sunt sigur daca o sa îmi vina sau nu și ce pot pati daca nu o plătesc?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| PiouelPol a răspuns:

Daca erai cu munca iesit pe strada, poti contesta amenda si sa vorbesti cu angajatorul tau sa confirme faptul ca ai iesit de la munca dupa ora 20, exista probabil suficiente dovezi, imagini pe camere de supraveghere, documente etc, asta in care iti vine vreo amenda. Ti-a cerut vreo adresa ceva?

| Cristi61yf13 explică (pentru PiouelPol):

Nu dar m-au căutat prin aparatul ăla al lor și le apare acolo și adresa și mi-au spus că amendă e pentru buletin că nu-l aveam la mine și i-am făcut să mă caute

| darrio2007 a răspuns (pentru Cristi61yf13):

Asa spune, ca nu aveai buletinul la tine, de-aia ai primit amenda, nu ca i-ai facut sa te caute. Ti-am raspuns si la cealalta intrebare.