Rogi pe cineva sa va aduca mancarea la usa. Nu cred ca e o tragedie daca stati acasa 2 saptamani, tinand cont ca s-a simtit rau. In ceea ce priveste testarea, probabil al lui a fost printre primele din ziua respectiva.
Https://www.youtube.com/watch?v=CWFhDzZYJWs
nu vreau sa te supar dar ar trebui sa intelegi ca oamenii nu traiesc vesnic
si ca mai devreme sau acum o sa mai si moara
gata te-a facut mare
de acum inainte trebuie sa ii pupi
ca nu te-a dat inodata la gunoi
si ca si-a jerfit viata si a adus bani acasa ca sa ai ce sa mananci si ca nu i-a dat pe toti la moldovece cum fac eu.
asa ca trebuie sa fii multumitoare si recunoscatoare ca existi
sai sa ii multumesti acum repede cat mai exista
https://www.youtube.com/watch?v=CWFhDzZYJWs
Pentru ce sa faci plangere? Pentru ca ti-a dat rezultatul rapid?
Stii sa intri pe net, din moment ce stii de Haga. Comanda mancarea. Ti se va lasa la usa.
Sa mor ca nu ma prind care e problema ta...
Ca s au miscat repede si l au confirmat?
Sau ca trebuie sa respectati legea si sa stati izolati 2 saptamani?
Sau te deranjeaza ca DSP nu e firma ca catering?
Asta este Romania
In mod normal ei ar trebui să asigure hrana bolnavilor de covid izolați acasa
Da-ne te rog exemplu de țară în care statul asigura alimente cetățenilor la domiciliu și să ne prezinți și argumente, nu din auzite.
Toate marile lanțuri de magazine din Romania asigură livrarea alimentelor acasă fără costuri. Deci, care ar fi problema?
Am fost la un market sa cumpăr pe riscul meu.La noi s-au închis toate restaurantele din diverse motive.Ce sa fac sa mor de foame?
Am sunat la profi, si alte magazine din orasu meu si nu sunt firme de transport!
N-are ce manca si nu poate iesi afara sa isi cumpere mancare, probabil si OP-ul este carantinat impreuna cu tatal.
Analfabetism functional sau lipsa de atentie?
Irelevant.
Exista o groaza de metode sa achizitionezi de mancare. Vecini, rude, prieteni, comanda online
Sunt foarte multe nereguli in legatura cu carantinarea. Si eu m-am confruntat cu aceasta problema. Am fost la cumparaturi inainte sa imi vina rezultatul, deoarece eram destul de sigur ca va fi pozitiv.
Nu aveti niste vecini sau prieteni de familie care sa va ajute cu alimentele?
O alta problema e faptul ca nu ti se mai face test la finalul celor doua saptamani de carantina, desi tu inca poti fii infectat. Daca faci un alt test si iese negativ, tot nu poti iesi din carantina. Carantina incepe din momentul in care iti fac ei testul, nu din momentul in care ai simptome. Problema aici e ca unii sunt testati cu o saptamana inainte sa aiba simptome, deci carantina este mult prea scurta, iar altii sunt testati la 7-14 zile dupa ce apar simptomele, iar carantina este stupid de lunga pentru ei. DSP-ul nu isi face treaba, nu raspunde la telefon, nu trimite la timp documentele necesare, iar anchetele epidemiologice sunt o gluma. Sunt foarte multe nereguli.
Poate nu are. Sau poate nu vor sa-i dea.
Iti dau un caz concret: vecinii mei au toti 70+ ani si nu mi-ar face in veci niciunul cumparaturile. Prietenii mei nu stau aproape de mine. Iar online nu poti comanda oriunde si ce vrei, mai ales la preturi accesibile. Tu te gandesti cum ar fi din perspectiva ta, tu te-ai descurca fara probleme, dar altii?
anonim_4396 întreabă: