| AdrianALT a întrebat:

Salut, joi este ziua mea de nastere si as avea o nelamurire! Acum, cu noile legi aplicate, mai am voie sa imi fac ziua de nastere la mine acasa sau intr-un loc cu cateva persoane?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Iti poti serba ziua de nastere doar cu familia, respectiv cu cei care locuiesc impreuna cu tine.

11 răspunsuri:
| AdrianALT explică (pentru Ioandelasal):

Dar cu prietenii nu am voie?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru AdrianALT):

Nu ai voie.

| nigelb a răspuns:

Cu conditile de azi numai acasa, cu 1-2 prieteni care sunt in aproprierea ta

| Balalau95 a răspuns:

Online, poti
trimiti feliile de tort prin curier, ei iti trimit cadourile tot prin curier, etc.

| AdrianALT explică (pentru Balalau95):

Da, perfect asa big grin

| Balalau95 a răspuns (pentru AdrianALT):

winking

| Romanul1985 a răspuns:

In casa poti sa bagi cate persoane vrei
Si arahat a spus că ei nu pot obliga pe nimeni pe cine sa invite oamenii in case
Dacă ai casa mare poti sa iti tii ziua

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Romanul1985):

Si in continuare iti dai motive sa te fac imbecil prin faptul ca inciti lumea la a nu respecta niste reguli de protectie sanitara.

| Romanul1985 a răspuns (pentru suntserios):

Arahat a spus ma, informeaza-te inainte sa comentezi

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Romanul1985):

A zis ca nu poate interveni in spatiul privat, dar a zis clar ca nu recomanda adunarile de persoane niciunde. nu am ce sa ma informez.

| Romanul1985 a răspuns (pentru suntserios):

Da,si omul asta ce a întrebat?
A întrebat dacă are voie, dacă nu intra polițiștii peste el in casa si eu am spus că da, are voie
Nu a întrebat ce se recomanda in acest caz
Stie si el recomandările.