Inca 460 cazuri noi in doar 24 de ore, au ramas multi din cauza profesorului care nu dadea niciun test pe EDMODO, nicio tema nimic, oricum is doar cativa cu medi mari. Am ASTM Brosnic si unele probleme cu inima.
Am fost printre cei mai activi pe EDMODO, si cei ce nu au fost deloc nu i-au lasat.
Nu pot purta deloc masca ca nu pot respira + transpir la fata in oras sunt des 25-32 grade.
Nu l-a lasat doar v-a speriat
Nu este legal asa ceva! Eu nu am fost deloc activ adica nici o ora! Nici o ora nu am participat si diriga nu mi-a zis nimic ca pot ramane corigent! Primul semestru am trecut! Adica am trecut la toate si trebuie sa ma incheie cu primul semestru!
Am media 4 pe semestru 1, media 5 pe semestru 2, 9:2=4,5, si a zis serios ca a vorbit cu mama la telefon, nu sunt singurul care a ramas, si sunt intr-un judet cu cam multe cazuri de covid mai ales in orasul meu, mi-ar fi mortal (stiu ca nu exista virusu dar mi-e frica de expunere)
Nu vor sa imi dea nimic pentru semestru 1, la niciunu, ne pune scoala sa mergem.
Nu a glumit. a fost pus afis la scoala cu lista corigentilor si is multi, trebuie sa dau pe 9 iulie la ora 9 examen de corigenta la SCOALA! si e mizerie de...