| eusebiu27 a întrebat:

Salutare tuturor, doresc sa ma vaccinez însă îmi este cam frica de faptul voi putea rămâne impotent sau steril.Am auzit persoane apropiate care l-au făcut iar la femei li s-a oprit menstruația și bărbaților au rămas impotenți și ei sunt tineri.Sunt încă tânăr și ca orice om doresc sa am copii și familie la un moment dat. Credeți ca va afecta vaccinul asta?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde mai ai auzit tu asta? Pe Facebook? Nu mai crede toate tâmpeniile și fa ți vaccinul. O ss tr ajute ss ai imunitatea mai buna nu rahaturi din alea

| TheStrategist a răspuns:

Nu are de ce să-ți fie frică, nu o să rămâi impotent.

| doctorandus a răspuns:

Impotenta de la vaccin=povesti creepypasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru doctorandus):

Yassss

| RAY a răspuns:

Mare pierdere pentru umanitate, nici un studiu nu a dovedit asta, sunt vaccinati 3, 8 miliarde de oameni, îți dai seama ca ar fi colapsul speciei umane? Din 3, 8 miliarde dacă 1 milion sunt impotenți e egal cu zero, ai șanse enorme sa mori pe trecerea de pietoni din București, la cum vad eu în tm e jale acolo, deși șansă să ramai infertil e cam la zero, ai grija ca pretențiile sexului opus sunt de 200% mai mari ca în anul 2000, vezi de educație, loc de munca, fizicul tău, partea proasta e ca în vremuri grele se nasc mai mult băieți, iar fete mai puține, 20% din bărbați atrag sexul opus, sa vezi atunci frustrarea, misogini, incel nebuno, adică șansă să te reproduci e undeva la 20%

| RAY a răspuns (pentru doctorandus):

Mi a crescut al treilea ochii, numai trebuie sa bag heroină, acum vad totul, ce nu vedeam, de la vaccin, recomand tuturor sa găsească pacea, liniștea, în prezent sunt localizat la psihiatrie?

| UnchiulRamiz a răspuns:

Eu am facut schema completa cu Pfizer. Dupa prima doza voiam sa babardesc ceva rapid. Si acum dupa rapel facut recent deja ma ia cu chef de sex tongue Tu fa ce vrei, e viata ta si alegerea ta.

| darrio2007 a răspuns:

Nu te mai lua dupa toti care spun toate prostiile. Eu m-am vaccinat si nu am asemenea probleme.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai sa ramai impotent 3 generatii chiar.

Răspuns utilizator avertizat