| aea a întrebat:

Se dau cupoane de 100 lei + loterie daca te vaccinezi sau e doar propaganda falsa?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e.
Partea cu banii nu a functionat.
Cel mai grav a fost ca nu au mai avut voie la pacanele si mall.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e nicio propaganda falsa.
se dau si bonuri de masa
se organizeaza si o loterie

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu am facut rapelul in 28 octombrie. mi-au dat cupoanele si pe site-ul unde mi-am facut certificatul m-am inscris la loterie.

| FreddieM a răspuns:

Incredibil cum se vinde romanashul. Dintre toate campaniile de convingere a populației pentru a se vaccina, ultima metoda și cea mai sigura, rămasa din străbuni este MITA.
Sunt profund dezgustat.
Cheers

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Se dau am primit si eu

| aea explică (pentru Salontanul):

Am sunat azi si mi s-a zis ca doar pe septembrie sau dat pe luna asta nu se stie?

| aea explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cand numai in septembrie

Întrebări similare