| zilog a întrebat:

Se spune că România este pe penultimul loc când vine vorba de vaccinare din Europa
CARE ESTE PRIMA ȚARĂ CU CEI MAI MULȚI NE VACCINAȚI!? CĂ VREAU SĂ EMIGREZ ACOLO!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

De ce nu e bine in penultima tara? Poate ca acolo unde sunt si mai multi nevaccinati vor fi si mai multe interdictii.
Acolo unde sunt vaccinati aproape toti nu mai baga interdictii. Acolo probabil ca spitalele sunt pline cu vaccinati si nu mai e cazul de interdictii pentru cei ne...

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca Bulgaria.

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Papua Noua Guinee.
Drum bun!

| VoidEternal a răspuns:

Papua Noua Guinee.
Drum bun, sa ne trimiti o vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da de unde dorința asta arzătoare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VoidEternal):

Atunci nu îl vad bine laughing

anonim_4396

Lui trebuie sa ii spui drum bun nu mie. Faci o confuzie men.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te în luxemburg ca au salarii bune. Acolo o sa mori cu zilele nici în gluma sa nu mai vb asa.

| Simpatic a răspuns:

Zilog de ce ai vrea sa iti faci rau? te asigur ca covidul este cat se poate de real si oamenii sufera raman cu sechele datorita acestui virus sau chiar mor.
de ce ai vrea sa imigrezi intr-o tara care are si mai putini vaccinati? crezi ca daca nu-s vaccinati restrictiile sunt mai putine, de acolo ar veni logica zic

| Simpatic a răspuns (pentru VoidEternal):

Asta e in Europa? el de europa intreba happy

| gabicoo a răspuns:

Bulgaria!
Dobri Deni Gaspadin Zilog!

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Am văzut imediat după ce am postat. Ți-am dat reply ție in loc să-i dau lui. De fapt am dat sa șteargă răspunsul dar se pare că nu s-a întâmplat asta.

anonim_4396

Asta e. Se mai întâmplă. Noi sa fim sănătoși.

| zilog explică:

AM AVUT COVID, ȘI M-AM TRATAT CU PĂLINCĂ ȘI MULT ARGINT COLOIDAL IONIC
cu sarci pozitive
Am mai băgat in mine si sticla aia albastră cu argint aur cupru si magneziu
si gata in 2 zile eram ca nou
am facut testul a treia zi si nu mai aveam nici un virus
Trăiască argintul Coloidal Ionic, PĂLINCA ȘI PROPOLIUSUL trunat cu pumnul intr-o sticlă de 2 litir băută lingură cu lingură din jumate in jumate de oră in decurs de 24 ore