Eu una nu stiu la ce doriti sa faceti referire. Faptul ca m-au lasat sa ma descurc absolut singura si nu m-au sustinut niciodata, nici mora :cel mai important lucru si nici financiar, faptul ca de la cateva luni m-a crescut bunica si faptul ca nu le-a pasat de sentimentele mele, faptul ca niciodata nu au vorbit cu profesorii mei si a trebuit sa ma descurc singura, faptul ca atunci cand durea cel mai tare ei nu voiau sa vada si plangeam singura, sau poate faptul ca m-au facut sa ma simt ca greseala vietii lor, toate astea nu mi-se par o lectie de a infrunta singur voata, de a te pregati. Inteleg oarecum sensul mesajului dumneavoastra, insa tot ce s-a intamplat m-a facut sa cedez psihic si sa ma simt ca o umbra nefolositoare.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
Carmen, tu trebuie sa-ti tii curajul si sa lupti pentru tine. Asta e prezentul si va fi viitorul, scoala online, indiferent ca e liceu/facultate. Obtinerea unei diplome nu-ti asigura siguranta unui loc de munca, sa zic asa, si nu-ti invinovati parintii, si ei au crescut in acelasi sistem in care mai mult erau plecati la munca sa poata supravietui. tu gaseste-ti ceva ce-ti place si invata sa faci bine acel lucru. documenteaza-te online despre ce poti face la varsta ta si gaseste-ti un domeniu care-ti place.Singurul mai ''sigur'' ar fi scoala de asistente medicale, e postliceala de 3 ani si la carol davila daca treci examenul nu platesti. apoi poti lucra pe langa un medic de familie, in clinici, azile si o groaza de cabinete.