Ce ma bucur cand mai dau de oameni ca tine.Ai respectul meu ca nu esti o oaie spalata pe creier.
Daca copiii se duc si tu ca parinte, platitor de impozite, vrei sa mergi? Cum ar fi sa nu te primeasca in biserica care e sustinuta si din taxele tale doar ca esti catolic sau musulman si vrei sa intri intr-una ortodoxa? E cam aceeasi treaba...
Pai au fost luni intregi cand lumea nu a fost deloc primita in biserica...
Eu nu ma refeream la motivele medicale, sa fim seriosi.
Nu-i discriminare. Libertatea ta se termina cand o imi incalci dreptul meu. Aici este vorba la dreptul meu de a nu fi imbolnavit.
Nu este discriminare atunci cand ti se interzice ceva pe motiv ca tu nu vrei sa faci ceva.
Esti discriminat atunci cand ti se refuza lucruri din cauza religie, rasei, orientarii sexuale, sexului, conditiilor medicale. Faptul ca nu vrei sa te vaccinezi e o alegere personala, asta nu inseamna discriminare...
Punct!
Trebuie să te vaccinezi ca să te accepte societatea? De ce? Dacă se presupune că cel vaccinat e safe, și dacă se presupune că e opțional. Zău că nu înțeleg nici dacă îmi desenezi
Da, trebuie sa te vaccinezi sa te accepte societatea. E foarte logic. Vaccinat nu esti un pericol pentru societate. Nu vad ce e greu de priceput.
Tocmai 2 avocati din cluj au castigat intr-o prima instanta un proces pe aceasta tema. Asta se numeste discriminare si nu este corect. https://bit.ly/2T449br
Pai esti "imunizat", nu? Altfel, te-ai imunizat contra a ce?
Adica ii consideri pe toti ceilalti "infectati" daca nu sunt vaccinati? Taman discriminare!
Nu prea e logic. E greu de priceput ca tu pui oamenii normali, sanatosi, la categoria "periculosi", pentru simplul si singurul motiv ca nu au avut aceeasi optiune ca tine in privinta vaccinului.
Este exact definitia discriminarii.
Din cauza oamenilor alora sanatosi vor aparea mutații din ce in ce mai grave. Nevaccinat inseamna sanse mult mult mai mare la infectare si producere mutații, deci pericol pentru societate. PUNCT.
Tu nu intelegi ce reprezinta imunizarea. A fi imun la anumite boli nu inseamna ca nu o sa te imbonavesti, doar ca este sub forma mai usoara, fara pericol mortal. Copiii primesc vaccin impotriva varsatului de vant (varicela) si sunt destui care o fac. Dar nu mai este mortala pentru cei care fac vaccinul.
Eu nu consider pe ceilalti infectati, doar ca pot fi. Dar daca este vaccinat, atacul virusului raspandit de cei imunizati este mult mai slab.
Nu vreau sa explic amanuntit ce rol are vaccinul si pentru persoana vaccinata, cat si pentru cei din jurul ei.
Nu, dragule, greșești! Eu am avut vărsat de vânt, și sunt imun la acesta. Daca ești imun NU mai faci boala. Gargara oficială ți s-a lipit de neuroni atât de tare, încât ai uitat limba română? Sau ai cam tras chiulul la orele de lb. româna?
-.
https://dexonline.ro/definitie/imun
Asta e o inepție. Mutațiile în cazul coronavirușilor se produc oricum, dar sunt accelerate de așa-zisele vaccinuri.
https://www.npr.org/......-mutations
Mai studiaza! Dexul are foarte multe greseli. Doar eu le-am sesizat si o parte au fost indreptate.
Si inca ceva: in viata totu-i relativ, nimic absolut.
Si inca, inca ceva: eu nu fac aprecieri la calitatile unei persoane necunoscute, deoarece este ceva grobian. Asa cum este si persoana din poza ta.
ByaNca26 întreabă:
anonim_4396 întreabă: