Fix de aia vaccinarea se face pe baza de programare in centre special amenajate. Ca sa nu stai la cozi cu sute de oameni.
Stundet fiind oricum mai ai de asteptat cateva luni daca nu cumva ai boli cronice
Aștept să văd mai întâi dacă este eficient, dacă tot se ia virusul și cu vaccinul făcut atunci nu are nici un rost să îl fac degeaba.
Din initiativa mea nu ma voi duce pentru ca aici sunt cazuri putine, in zona in care stau, asa ca nu e o necesitate urgenta. Daca vor veni sa ma intepe n.o sa am nimic in potriva. Sunt un realist si stiu ca vaccinul este 100% facut pentru a combate acel virus nenorocit. Era si logic ca dupa 1 an daca a si aparut sa existe si cateva cazuri adverse minore. In Romania s.au vaccinat deja cateva sute de mii de persoane. Numărul total de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare, începând din 27 decembrie 2020, este de 661 comune și minore, dintre care:
– 259 reacții locale cu durere la locul injectării;
– 402 reacții generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie);
Deci n.am de ce sa ma tem. Abia astept sa se vaccineze cat mai multi sa vedem cine mai zice ceva conspirativ. Deja vad pe tiktok diferiți oameni care încurajează sa nu facem vaccinul si nici sa nu stam la ganduri pe asa ceva, iar ca o dovada ar fi ca vaccinul s-a facut prea repede si cica deja au murit multe persoane de la vaccin.
Sunt curios de unde afirmatiile astea cand nici macar n.a existat o reactie adversa grava din cei peste 200.000 vaccinati. Ce eticheta ar merita oamenii astia?
1.Daca o sa vreau sa ies din tara Tinand cont ca vaccinul va deveni cam obligatoriu in anumite tari.
2. Daca vad ca si in Romania o sa se ceara vaccinul la locuri de munca
In rest cine mai are frica de virusul in sine? Majoritatea care se vaccineaaza o fac din cauza restrictiilor impuse in cazul in care nu o faci.
Parintii mei se vor vaccina ca sa nu moara spre exemplu. Asa ca mai sunt si oameni care au frica de virus.
Ma refer ca la cat de des ies din casa in perioada asta (merg doar pana la mega si ala e langa mine) am mai multe sanse sa iau virusul in drum spre medic.
Nu știu, momentan lucrez de acasă și oricum prefer varianta asta, deci nu-i grabă pentru mine.
Cred ca sunt inscris, am sunat la medicul de familie si am zis ca sunt interesat, mi s-a zis ca nu se stie exact cand va avea loc vaccinul dar ramane sa ma anunte tot telefonic, mi-au cerut un numar de telefon unde ma pot contacta direct, deci urmeaza sa ma sune daca e ceva, nu se stie exact cand e, doar sunt trecut pe lista.