| CORONAVIRUS a întrebat:

Voi ce faceți când va plictisiți? Gen, studentii

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Plimbare, stau cu picioarele in sus 20 min in forma de L zi de zi - face bine la organism si scad grasimiile, rezultate in 30 de zile. Filme, astept PS5, rad cu cine apuc, si imi mai bag pul in viata cateodata

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ca student... nu ma plictisesc :/

| Simpatic a răspuns:

Punem intrebari la categoria Coronavirus desi intrebarea nu e despre coronavirus

| Catrice a răspuns:

Ce sa facă și ei saracii, stau in grupuri și iau covidhee hee

| gabicoo a răspuns:

Fumăm "ceva" după care ne urcăm pe cămin sau ne dam cu capu de pereți!

| gabicoo a răspuns:

Punem întrebări pe TPU!

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca ai prieteni e mai usor, iesi cu ei la un suc, o pizza, un film, in parc, in fata blocului etc. Daca nu, atunci acasa pe net, film, Facebook si alte retele sociale, o carte, invatat pentru facultate, un curs sau sa inveti ceva pe cont propriu in plus ca sa iti fructifici timpul.

| zilog a răspuns:

Ma iau cu mâinile de fun d și săr în sus

| SingleForOne a răspuns:

Nu sunt student, dar când mă plictisesc citesc cărți, joc niște jocuri aiurea, urmăresc seriale, filme, video-uri pe YouTube, și ce mai e nou pe Facebook și TPU. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ies pe afara

| unu3doi2trei1 a răspuns:

Întrebarea putea fi pusa foarte bine la conversatii, la timp liber/going out sau la hobbies...

| Inutarh a răspuns:

Aceasta persoana a pus o simpla întrebare și te găsești tu sa dai un astfel de răspuns, felicitări.

| frateletudor a răspuns:

Observ indivizii din specia Homo Sapiens din jurul meu; comportamentul lor, obiceiurile, gesturile, etc. Cât timp fac asta, am observat mai ales în ultimul timp, îmi vine fie să le cumpăr câte-o bere fiecăruia dintre ei, fie să le lipesc clasica monedă de 50 de bani de podea, savurând momentul când se chinuie s-o dezlipească (săraci afurisiți și fumători), știind că li s-au terminat țigările și banii cu juma de oră în urmă...

| MilsuGio a răspuns:

Laba

| Mariami0004 a răspuns:

Ne aruncam de pe balcon

| Marcel20007363 a răspuns:

Cum pot face sex cu perna dar și vreau sa fac sex cu perna terog îmi spui dacă sti

Întrebări similare