anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce faceti de revelionu asta diferit?
Am primit invitati de la cunostinte care vor sa organizeze petreceri mai ferite cu cate 30 sau mai multi oameni
Eu nu ma duc ca sunt sigur ca ii prinde si nici nu vreau sa aduc covidu acasa la familie
Voi cum faceti? Cei care stati departe de familie ati venit acasa?
Cati v ati testat inainte sa veniti din alta zona?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Oamenii sunt inconștienți și nu cred în această pandemie.
Fiecare va face ce va dori, căci în momentul de față în România, s-a practic tacit de conducerea țării imunizarea în grup și supraviețuiește cine poate!

6 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Nani.

| Februar30 a răspuns:

Am stat mai izolat 2 saptamani, desi nu am avut simptome. Am vrut sa fiu sigur ca nu-i infectez pe ai mei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In jur de 15 persoane vom fi

| Mipasususuyamyamyam a răspuns:

Da, stau acasa, de revelion am chef in asa perioada.

| Adrian5575 a răspuns:

Eu fac revelionul in familie, 4 membri. Nu a fost nimeni plecat din tara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Adrian5575):

Asta cu plecatul din tara nu are relevanta e vorba de mediu in care stai
La mine au avut vecini din bloc si colegi de serviciu de la membri familiei deci am fost toti aproape de virus si totusi am scapat pana acum
Si sa nu crezi ca aia care au avut virusu din vecini si asa au facut turu globului
L au luat de la piata de bosorogi prosti ce sunt si poarta masca pe gat ca sa respire mai usor