| Ukaya a întrebat:

Voi cum mai stiti cum e cu restrictiile astea? Ca se schimba in fiecare zi, nici sosetele nu mi le schimb asa des?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Ce pot sa te sfatuiesc e sa incerci sa tii cont cat mai mult de reguli, ca nu sunt facute de dragul de a fi facute si pentru o durata de fix n zile. Incearca sa eviti aglomerarile, pastreaza distanta de minim 1.5-2 m, dezinfecteaza-te dupa ce pui mana pe lucruri pe care au pus si altii mana, poarta masca aia responsabil, sa ai certificatul ala verde cu tine, spala-te macar pe maini cand te intorci acasa etc.

Gandeste-te ca multe lucruri ar fi valabile si daca nu ar fi covid: trebuie sa te speli (macar) pe maini, altfel faci hepatita, trebuie sa eviti sa stai in respiratia altora ( pot mirosi urat, pot transmite gripa si alte boli), daca unu dupa ce pune mana in fund si apoi pe produs, nu o sa vii tu sa lingi produsu...

| Ukaya explică (pentru stef87):

Eu nu mai cred in nici o regula sincer sunt deja 2 ani de cand se impune dictatura medicala

| Ukaya explică (pentru stef87):

M-am vaccinat si tot nu primesc libertatea inapoi

| stef87 a răspuns (pentru Ukaya):

Eu zic sa te gandesti inca o data ce vorbesti, esti ca bolnavl operat de ulcer care cere voie sa bea alcool. "M-am operat, mi-am facut si ficatul ferfelita, acu pot sa beau?" Bai, sunt lucruri care le faci pentru binele tau si al celor din juru tau, nu e vorba de libertate sau prizonierat.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ukaya):

Despre ce liberate vorbesti baiete?
Nu poti sa alergi pe strada, te opreste cineva?