Cadoul ideal pentru jumătatea mea de Dragobete ar fi un set de lumânări parfumate în formă de inimioară.
Un puzzle personalizat din lemn, carton sau cu magnet, se poate si inramat dupa ce il veti face impreuna. Il poti personaliza cu o fotografie sau colaj cu mai multe si suplimentar cu text, si il gasesti la diferite dimensiuni.
Un album creat manual din hârtie colorată roşie, cu cele mai frumoase poze sau orice cadou creat manual de mine. Este un cadou mai special şi mai preţios
Cadoul ideal ar fi : o butelie de vin si o inimioara mare cu o poza cu noi doi imprintata pe ea. :X
Cadoul meu pentru iubitul meu de dragobete ar fi micul dejun pregatit de mine in timp ce el doarme, dupa ce il luam impreuna sa mergem sa ne plimbam si sa fie o zi numai a noastra in care sa ne iubim. ca si parte materiala cred ca i-as lua un ceas de mana si un parfum :X
Cadoul perfect ar fi sa ii spun ca bebele ce noi îl asteptam este fetita, pentru ca își dorește enorm!
O vacanta in Egipt sau in Paris! Ar fi frumoasa si una in Brasov, doar avem o tara minunata!
Un tablou cu noi doi, facut pe panza(manual) cu servetele, pietre, ziare, acrilice etc.
O imbratisare calduroasa si un Te iubesc este cel mai frumos cadou.Pana la urma este doar o zi ca toate celelalte.Nu trebuie sa ne facem cadouri doar de dragobete.In fiecare zi ar trebui sa fie ca in ziua de dragobete.
Cel mai frumos cadou :Te iubesc soare! :*******************************************************************************************************************************
O cină romantică pregătită în totalitate de mine, după care toată seara să o petrecem împreună şi să ne iubim mult!