O poza cu amandoi pusa intr-o rama mare si pe spate scris un mesaj de dragoste. :X:X:X
Cel mai frumos cadou pe care l-as putea oferii intr-o dimineata superba de Dragobete ar fi toata dragostea mea! Desi stiu ca o are in fiecare zi, nu are nevoie de cadouri sa fie fericit si nici de altceva, are nevoie de mine.Cu toate acestea i-as oferii o inimioara de plus care sa ii aduca aminte de copilarie mereu facandu-l sa uite de griji si probleme dar si un sincer TE IUBESC! Zilele speciale se trateaza cu fapte speciale pentru persoane speciale.
El spune ca daca petrece timpul cu mine e suficient.Iar eu am grija sa adun in camera tot felul de bunatati(dragostea trece prin stomac)
Fiindca in MD si pe 14 se sarbatoreste, i-am cadonat iubitului o cana pe ea fiind ilustrata o poza de-a noastra si pe careva inimioare erau scrise niste cuvinte de dragoste.Sa primit ca cei care fac comanda au facut cana in cinstea acestei sarbatori. Prietenului i-a placut foarte mult cana. Un detaliu interesant este ca in general cana e neagra insa cind torni apa fierbine se face alba.
Ceva simbolic; de exemplu o inimioara personalizata cu fotografia noastra
Ciocolată belgiană, șampanie și lumânări în formă de inimă (la malul mării când apune soarele)
O carte scumpa dar goala, cu design vechi, antic in care ea sa scrie toate momentele frumoase dintre noi si care sa ramana undeva unde o sa aiba posibilitatea si urmasii nostri sa vada cum am trait si cat pret am pus pe dragostea adevarata.
Un te iubesc, o imbratisare din toata inima si un sarut