Sa imi zica cineva ca ma iubeste (o fata) si sa imi spunea,, Myla Sanatate!''
Cadoul ideal pentru jumătatea mea de Dragobete ar fi un set de lumânări parfumate în formă de inimioară.
Cadoul ideal pentru jumătatea mea de Dragobete este :
O călătorie pe o insulă, să fim doar noi 2, și o inimă care se deschide cu ajutorul unei chei.Pe cheie să fie un bilet : " Inima mea iți va apartine ție pentru totdeauna ♥ " iar, pe inimă să scrie "Ma simt cea mai bogată femeie. Deschide aici și vei vedea de ce!" ( In interiorul inimii să scrie : "Pentru că te am pe tine, aici, in inima mea! )
O carte scumpa dar goala, cu design vechi, antic in care ea sa scrie toate momentele frumoase dintre noi si care sa ramana undeva unde o sa aiba posibilitatea si urmasii nostri sa vada cum am trait si cat pret am pus pe dragostea adevarata.
Un puzzle personalizat din lemn, carton sau cu magnet, se poate si inramat dupa ce il veti face impreuna. Il poti personaliza cu o fotografie sau colaj cu mai multe si suplimentar cu text, si il gasesti la diferite dimensiuni.
Un urs foarte mare de plus cu o inima personalizata pe care sa scrie: "Asta este cea mai minuscula particica prin care iti arat cat Te Iubesc!"
Un album creat manual din hârtie colorată roşie, cu cele mai frumoase poze sau orice cadou creat manual de mine. Este un cadou mai special şi mai preţios
O excursie in doi in Insulele Maldive. Rasfat, relaxare si o destinatie de neuitat
Un te iubesc, o imbratisare din toata inima si un sarut
Eu i-as spune:
Iubit-o astazi toate dorintele tale se vor implini... (in limita posibilitati)...astazi tu esi sefa