Cadoul ideal ar fi : o butelie de vin si o inimioara mare cu o poza cu noi doi imprintata pe ea. :X
O cină romantică pregătită în totalitate de mine, după care toată seara să o petrecem împreună şi să ne iubim mult!
O floare!
Eu personal consider ca orice cadou atat timp cat e din inima face mai mult ca si orice cadou material existent!
O poza cu amandoi pusa intr-o rama mare si pe spate scris un mesaj de dragoste. :X:X:X
Un tablou cu noi doi, facut pe panza(manual) cu servetele, pietre, ziare, acrilice etc.
Fiind din peninsula, cred ca l-as scoate la o plimbare cu gondola. Dar noaptea.
Eu cred ca cel mai mult si cel mai mult o femeie ar prefera sa fie ceruta in casatorie, depinde de ea si de varsta voastra.:*
Cel mai frumos cadou pe care l-as putea oferii intr-o dimineata superba de Dragobete ar fi toata dragostea mea! Desi stiu ca o are in fiecare zi, nu are nevoie de cadouri sa fie fericit si nici de altceva, are nevoie de mine.Cu toate acestea i-as oferii o inimioara de plus care sa ii aduca aminte de copilarie mereu facandu-l sa uite de griji si probleme dar si un sincer TE IUBESC! Zilele speciale se trateaza cu fapte speciale pentru persoane speciale.
Ciocolată belgiană, șampanie și lumânări în formă de inimă (la malul mării când apune soarele)
El spune ca daca petrece timpul cu mine e suficient.Iar eu am grija sa adun in camera tot felul de bunatati(dragostea trece prin stomac)
O sarbatoare a primaverii, consider ca ar trebui serbata ca atare. Probabil cel mai frumos cadou ar fi un buchet de toporasi si ghiocei.