Un castel luminos, alb, impecabil de la un colt la altul cu multe lucruri pufoase si speciale, cu amintirile noastre peste tot! o casa unde el sa se simta ca in paradis... o casa a noastra!
Nu conteaza constructia propriu- zisa ci gestul si efortul pe care il faci.
Un castel construit din petrele cu care au aruncat altii in noi, si peste care am trecut impreuna
Eu i-as construi un castel printre stele deoare ce iubirea mea pentru el este precum universul, infinita.
I as construi un castel din marmura si aur, o gradina plina cu flori si l as astepta intr un pat de flori in forma de inimioara pentru a i declara dragostea mea sincera si pura si a i ma darui intr un totul si sa ne fie martore dragostei noastre luna si cu stelele
Un castel cu cate o poveste in fiecare coltisor, intamplari traite de noi, fotografii, lucruri, amintiri care le-am trait
I-as construi un castel pe gustul lui, in tara lui preferata.Un castel plin de iubire, intelegere, respect si sinceritate.
Nu i-as construi un castel, ne-am construi un castel ca sa ne aratam cat de mult ne iubim.Construirea castelului inseamna ca poate fi o simpla camera simplista unde noi o transformam in castel, simpla noastra existenta.
Un castel din cristal si pierte scumpe cu acoperis de flori colorate si frumos mirositoare iar in interior o fantana arteziana din care sa tasneasca apa dragostei.
Unul care pe dinafara sa nu arate bine, dar pe dinauntru sa fie ceva frumos, cum nu a mai vazut si asta ca sa ii explic ca dragostea pe care o port pentru el nu o poate vedea, dar in interiorul meu exista!
Nu cred ca este nevoie sa ii fac un caste ca sa isi dea seama ca il iubesc.
211wasgnij întreabă: