| TPU.ro a întrebat:

Ce i-ai trece intr-o scrisoare de dragoste jumatatii tale de Dragobete?

271 răspunsuri:
| Vi003 a răspuns:

Mi-e dor, mi-e tare dor...

| kLowNii a răspuns:

Ceva mic dar special : O poza in forma de inimioara in care suntem noi doi (eu in jumatatea din stanga iar el in jumatatea din dreapta.

| Tommya a răspuns:

Te iubesc pur si simplu

| negAt1we a răspuns:

Viata e frumoasa si plina de sens alaturi de tine

| CataLina0212 a răspuns:

Sentimentele pe care le ai pentru acea persoana

| Kirito21 a răspuns:

Te iubesc!

| peter98992 a răspuns:

Sa duca rahatul caineleui

| RusescuO a răspuns:

Desigur ceva dulcegaresc... si ceile unui BMWwinking

| Fileata_George_1999 a răspuns:

Te iubesc si cu tine vreau sa fiu mereu. Fara tine nici nu stiu cine sunt! TE IUBESC!

| JustLiv a răspuns:

Cel mai frumos trandafir esti tu-iar eu, luna. Cand rasar nu ma mai satur sa te privesc...

| gabby_8867 a răspuns:

Esti atat de frumoasa incat cand te vad pe strada rasare SOARELE!

| Ichigo_Pisicuta_Visatoare_1995 a răspuns:

Sper sa ne iubim o eternitate, si nici atunci sa nu ne despartim

| MadalinaElly a răspuns:

Simplu si la obiect : Te iubesc!

| ionutvas a răspuns:

Cu dragoste, al tau ingeraș pufos

| ionutvas a răspuns:

Tbx very much

| mada1820 a răspuns:

I-as scrie motivele pentru care il iubesc, ce ma atrage la el, ce ador la el, ce gandesc despre el, ce visez sa fac cu el pe viitor si multe alte lucruri.

| Macryna a răspuns:

Te iubesc si te ador ...ca pe porcul din cuptor laughing laughing laughing

| Funions a răspuns:

Te iubesc pentru ca, imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata.Te iubesc pentru ca, fara tine e greu si nu ma pot regasi.Te iubesc si sunt definitia fericirii eterne.Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, te iubesc pentru ca bei apa, pentru felul in care te incalti, pentru felul in care porti diferite obiecte.Te iubesc pentru linistea daruita clipelor alaturi, te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi, imbratisezi.Te iubesc pentru ca sarutul tau ma face sa simt ca traiesc fara regrete.Te iubesc pentru ca noptile sunt minunate alaturi de tine, triste cand lipsa ta umbreste zambetul meu.Te iubesc pentru ca traiesc implinirea mea totala.Te iubesc pentru ca esti totul meu.Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru.Te iubesc!

| miha08 a răspuns:

Cat de mult tin la el

| Gio11 a răspuns:

Ca il iubesc si ca nu pot trai fara el :*... laughing

| Julia1188 a răspuns:

Iti multumesc ca ma faci fericita zi de zi si ca faci parte din viata mea!

| MiruD a răspuns:

"Sa nu fii suparat iubire! 2 saptamani ne mai despart si ne vom revedea! "

| AnnuTzaBha03 a răspuns:

Pai multe lucruri frumoase, dulcegari si as pune un bilet de 2 persoane la Paris happy

| mona a răspuns:

Un zambilici

| elyd12 a răspuns:

Un pupic real, imprimat pe scrisoare

| zaratu a răspuns:

O poezie de dragoste compusa de mine

| Deyutza_Deya_1999 a răspuns:

Eu i-as spune " Iubirea mea, cu ocazia Dragobetelor as vrea sa iti spun cat de mult insemni pentru mine, as vrea sa iti spun ca te iubesc cum nu te iubeste nimeni pe acest pamant. Tu imi ti si de sete si de foame si de orice! TeIubesc pentru totdeauna, si cu bune si cu rele! "
Eu asta i-as, doar daca as avea un iubit rolling on the floor :*

| Aly_Alys_1999 a răspuns:

Astăzi de Ziua îndrăgostiţilor mărturisesc. Dragostea începe cu un zâmbet, continuă cu un sărut şi se termină cu o lacrimă.

| Cristian201 a răspuns:

Parerea mea : ORICE, atata timp cat vine din suflet! happy Si sa fie ceva original, nu luat de la altii!

| lorelai1981 a răspuns:

Ca il iubesc si ii multumesc ca e in viata mea.