| TPU.ro a întrebat:

Ce i-ai trece intr-o scrisoare de dragoste jumatatii tale de Dragobete?

271 răspunsuri:
| Adyna92 a răspuns:

Te iubesc pinguinul meu :*

| tororoki a răspuns:

As trece increderea care mi-a oferit-o in tot timpul acesta, increderea si nerabdarea acea care ma face sa vreau sa ma ridic din pat intr-o dimineata friguroasa de luni.

| DORU73 a răspuns:

Sansa la fericire in viitor

| NoOneCanStopDeth a răspuns:

Am si eu steaua mea, nu trebuie sa fiu una dintre ele
In universul meu, tu esti cea care limineaza intre stele
Si daca soarele nu a apus, inseamna ca imaginea ta...e un paradis transpus, pe peretele gol
Cred ca ti-am mai spus

| sniper1000 a răspuns:

Te iubesc

| nicoalina a răspuns:

Vrei să...

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Ramane doar intre noi...

| FurtunaDiesel a răspuns:

Eu nu am jumatate de Dragobete! Am un Dragobete intreg si o jumatate in viata! (Vezi Alexandru Graur nu Antena 3)!

| Roxana_Duta_1993 a răspuns:

Tot ceea ce simt si semnifica el\ea pentru mine

| Florica_Dragos-Roman_1941 a răspuns:

Nu te voi uita!

| marinica a răspuns:

Cit de mult o iubesc

| PuDrIcA a răspuns:

Esti tot ce imi doresc pe lumea asta si ma simt implinit te iubesc

| archana a răspuns:

Imi amintesc prima data cand ne-am intalnit, sincer nu stiu cum ai reusit sa ma faci sa te-ndragesc, peste putin timp chiar sa te iubesc. Acum esti totul pentru mine, de ne vom desparti, as vrea ca eu sa fiu bataile din inima ta, sa fiu sigura, ca nu vei rezista fara mine. Te iubesc!

| Iancu_Adrian_1980 a răspuns:

Toata dragostea pe care o simt pentru ea

| miruna05 a răspuns:

Sentimentele pure.

| Deniy_Ingrid_1992 a răspuns:

Toate amintirile impreuna si promisiunea ca il voi iubi la fel sau poate mai mult ca si pana acum!

| SlenderWomen a răspuns:

Raspunsul tau aiIti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data.
Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede. Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe.
Noua casa este minunata, are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o.
Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile. A propos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult, atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.
In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu, l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la De-a v-ati ascunselea.
Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am 'zburat' din casa. Ce emotie! a fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva. A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub din sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela. Si daca tot vorbim de taica tau, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir.
Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, dar nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa. Taica tau a intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in 5 cinci luni de-acum, atunci taica tau a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata!
Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara!
Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut...
Cel mai rau e fratetu ala mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo.
Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa.
Daca o vezi pe Margareta, transmitei salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.
Mama ta care te adora,
Antoaneta
P.S. Aveam de gand sa-ti pun si niste bani, dar deja am inchis plicul.

| OanaT a răspuns:

100 de motive pentru care îl iubesc!

| Rusu_Razvan_1985 a răspuns:

Mie n-ai voit să-mi scrii; am simţit în suflet o zguduire care semăna a începutul nebuniei; şi că nu mi-am pierdut minţile mă mir şi acum când îţi scriu...mă aflu încă teafăr, dar cu deznădejdea şi cu amarul în suflet".Nu, nu, fără tine nu pot trăi; fă cum ştii, mângâie-mă din depărtare, vino, rămâi, aruncă-te în braţe, fă tot ce vrai, ucide-mă...în mâna ta cea mică stă cumpăna întregii mele vieţi; e a ta, fă cu ea ce vrai, eu nu pot, nu am dreptul decât de a fi martir".

| iulianroman a răspuns:

Ca e frumoasa ca lumina ochilor ei

| Gicu83 a răspuns:

Te iubesc mult si sunt nerabdator sa ne vedem, pup.

| Gavrilescu_Valentin_1993 a răspuns:

Eu as adauga si o poezie pe masura sentimentelor mele, compusa de mine.

| Raluca_Ilisei_1980 a răspuns:

O floare presata

| 1mihai3 a răspuns:

Te Iubesc din tot sufletul si cred ca ochii tai sunt asemenea unei margele.De mult timp am vrut sa-ti scriu dar am fost napadit de groaznica frica dar acum ti-am spus Te Iubesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Sper sa-ti rupi o mana''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt doua maini, ca doar na e valentine's day sau dragobete......in fine.

| maryngeorge a răspuns:

Ca o iubesc si nu o voi lasa niciodata

| tweety94 a răspuns:

Toate gândurile bune, tot ce simt pentru el, chiar și cum m-am simțit în cele mai importante momente petrecute cu el.

| BlueEyes11 a răspuns:

"Ti-am dat un indel...mare cat inima mea"

| Neagu_Alisa_Si_Vyo_1985 a răspuns:

Ca il iubesc enorm de mult, e viata mea, aerul pe care il respir.Il voi iubi pe zi ce trece tot mai mult