Te iubesc, si imi pare rau ca nu iti pot spune asta langa tine, dragostea noastra creste pe zi ce trece, si nu conteaza distanta atat timp cat te voi iubii mereu!
,, Bună dimineaţa iubirea mea! Sper că ai dormit bine. În fiecare zi ţi-am demonstrat cât de mult te iubesc dar astăzi o s-o fac şi mai mult. De abia aştept să ne vedem, Te iubesc şi te sărut dulce!,,
"Te iubesc 7/7 zile, 24/24 ore, 60/60 minute si daca mi-ar ramane o singura secunda liberta te-as iubi."
Depertirea nu e moarte!
Vom fi fericti cand ne vom revedea fata in fata!
Buna dimineata, soarele meu, vreau sa stii ca te iubesc enorm si ca doar tu esti lumina ochiilor mei.Iti multumesc pentru tot ce mi.ai oferit pana acum: dragostea ta, intelegerea, bunatatea si respectul tau si pentru ca imi dovedesti in fiecare zi ca ma iubesti.
Tu esti sensul vietii mele.Nu ma lasa sa te astept atat de mult.Viata trece repede. Te iubesc suflete.
Dragostea noastra prin ear pluteste, dar chiar si la distanta aceasta tot creste, Abia astept sa ne intalnim si din iubire sa traim
Melodia noastra care este destul de unica si stim ca ne gandim unul la celalalt cand o ascultam.
I-as trimite mesajul "te iubesc enorm de mult iubirea mea si o viata vreau sa fiu alaturi de tine"
Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care il aduci in viata mea... si sa stii ca, de cand te-am cunoscut, mi se spune ca zambesc mereu Te iubesc!
Așa cum roua dimineții înseninează florile în grădini,
Așa iubirea mea să îți fie călăuză și destin...
Draga iubit-o chiar daca nu sunt langa tine eu te iubesc foate mult si a gnadesc la tine in orce clipa si orce moment. TE IUBESC!:*:**:*:**
Buna dimineata iubire, te astept in locul nostru cu cafeluta pregatita intr-o ora!
Cam asa :"My amor...Stiu ca distanta dintre noi este imensa dar iubirea noastra invinge orice obstacol intalnit in calea noastra, nimeni si nimic nu ne va putea despartii deoarece dumnezeu ne-a creeat ca noi sa fim impreuna ne-a dat unica sansa de a ne intalniii fiecare jumatatea lui, noi doi ne completam unul pe altul suntem cuplul perfect...stii cand sa ma alintii cand sa fi tandru si atent cu mine..prin felul tau de a fii ma faci sa te iubesc mult, si de fiecare data cand te privesc fluturasiii meii isi i-a zborul prin stomac ! Te iubesc si iti voi fi mereu aproape. "Micutsaa"
211wasgnij întreabă: