Pai as spune:,, Chiar daca suntem departe, dragostea ne leaga. Fi fericit dragul meu de ziua indragostitilor"
Adorm cu tine in gand, ma trezesc cu tine in gand..merg pe strada si ma surprind gandindu-ma la tine am tinut sa-ti trimit acest mesaj pentru ca sa stii cat de mult tin la tine, si astept sa-ti revad din nou lumina cerului din ochii tai albastri.Te iubesc bebe meuuu! :*****
Chiar daca esti departe, sentimentele mele pentru tine devin mai puternice pe zi ce trece. Te iubesc mult si de-abia astept sa te vad, sa te sarut, sa te strang in brate.
"Unde ai disparut? Te caut de cateva zile. Porumbelul a obosit, da-i ceva de mancare!"
,, Bună dimineaţa iubirea mea! Sper că ai dormit bine. În fiecare zi ţi-am demonstrat cât de mult te iubesc dar astăzi o s-o fac şi mai mult. De abia aştept să ne vedem, Te iubesc şi te sărut dulce!,,
Porumbelul e o scuza
Ca sa te gandesti la muza
Hai sa ne contopim in arta
Nimic sa nu ne mai desparta
In fiecare dimineata cand iti trimit un mesaj de buna dimineata, iti mai trimit si un mesaj silentios in care iti spun ca m-am gandit la tine din momentul in care m-am trezit. Buna dimineata iubirea mea!
""De ce s-ar indragosti cineva de tine? Am sa incep asae ce respiram, de ce visam, de ce iubim? Pentru ca avem nevoie. Uite de aceea se indragosteste lumea(eu) de tine.Pentru ca are nevoie de zambetul tau de pici adorabil,pentru ca are nevoie de glasul tau lin si patrunzator ce tremura cand aude un "Te iubesc" sincer,pentru ca atunci cand te vede grijile dispar,pentru ca discutiile cu tine pot face pana si inima unui burlac convins sa bata mai tare de emotie! Mai vrei motive? Zambetul, gingasia si naturaletea de care dai dovada impreuna cu ochii aceia trezesc in inima lui(mea) sentimentul suprem! Nu sunt "texte" sau "abureli", sunt sentimente sincere! Daca e sa ma raportez strict la mine, pe langa ce am spus mai sus, faptul ca desi te cunosc de doar 2 saptamani, simt ca te stiu de mult.Am prietene mai vechi cu care nu am vorbit atat, cu care nu am impartasit atatea trairi si secrete! Sa devii asa apropiat in asa scurt timp de cineva este un lucru, dupa mine, frumos, avand in vedere ca noi nici nu ne salutam.Imi pare rau ca aceasta relatie nu a inceput de mai mult timp.Chiar nu stiu de ce nu te-am bagat in seama pana acum.Sau stiu... Oricum! Multumesc melodiei "Impossible" ca a dat drumul la prietenia aceasta.Si sa inchei, sa nu te mai intrebi de ce ar trebui sa fii iubita! Esti o persoana extraordinara, mult peste nivelul meu si iti multumesc ca imi esti prietena! Te iubesc pici mic si sa nu te schimbi!""
Dragostea noastra prin ear pluteste, dar chiar si la distanta aceasta tot creste, Abia astept sa ne intalnim si din iubire sa traim
Dimineata,cand ma scol, soarele iese din nou, iar seara cand ma culc, dorul de tine ma apuca.
Si vreau sa te ating usor pe umar,
Sa iti zic TE IUBESC
211wasgnij întreabă: