Trandafiri rosi deoarece sunt dupa parerea mea cel mai romantice
Nu conteaza, atata timp cat ii plac florile si imi apreciaza gestul, pot sa cresc si o gradina botanica pentru persoana iubita.
Orhideea Fantoma, una dintre cele mai rare flori ale globului, la fel de rara precum iubirea noastra!
Eu as planta special pentru jumatatea mea Plumeria deoarece este una dintre cele mai frumoase plante exotice si este una dintre florile dragostei, deoarece are un parfum intens, care stimuleaza reactii pasionale.
I as creste orhidee, un lac cu nuferi, pasiflora si trandafiri si bineinteles floarea lui preferata care aceea sunt eu.
Un buchet de flori si o cutie cu ciocolata aduce dragustea in casa. Fiecare daca ar vrea si o gradina ar avea, imediat doua hectare s-ar elibera si seminte a-s cumpara.
Una peste alta nu m-as hotara,pe tote le-as lua si as intreba :,,Draga mea, nu m-am hotarat, toate florile-s gingase dar nu la fel de frumoase, precum puritatea ta n-as gasi n-am ce sa fac.Tu ce doresti?"
Iar daca nu ar stii ce vrea, as planta 100 de trandafiri rosii si unul alb pentru a-i arata cat de unica este ea, si spinii as taia ca sa am grija de ea.
TPU
O combinatie dintre Trandafir(simbol a iubiri) Podbal(sa fie ca un remediu pentru iubire) si Ulm(pentru ca iubirea sa creasca, la fel de mare precum un ulm )